Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun! kuliner kabudayaan pendidikan raramean Berita Pantun Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema tanggung jawab kasalametan Balanja olahraga News kelestarian teknologi piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Genep tina sapuluh kota pangsaéna di dunya pikeun dipindahkeun aya di AS

Genep tina sapuluh kota pangsaéna di dunya pikeun dipindahkeun aya di AS
Genep tina sapuluh kota pangsaéna di dunya pikeun dipindahkeun aya di AS.
Ditulis ku Harry Johnson

Panaliti nganalisa faktor-faktor anu sering dipertimbangkeun nalika mutuskeun dimana tempatna, kalebet harga bumi, biaya hirup, gaji rata-rata, kaayaan cuaca, jumlah réstoran sareng rohangan héjo, laju internét sareng harepan hirup. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tujuan relokasi anu paling murah nyaéta Istanbul, Turki dimana biaya hirup taunan rata-rata ngan $17,124.
  • Basel, Swiss mangrupikeun kota anu paling mahal pikeun dipindahkeun sabab biaya hirup taunan $ 72,169.
  • Dubai mangrupikeun tujuan relokasi anu pangsaéna upami anjeun badé ngalih pikeun cuaca anu langkung saé, sabab éta ngagaduhan skor 10 anu sampurna.

panalungtikan anyar boga ngungkabkeun tempat-tempat anu pangsaéna di dunya pikeun dipindahkeun, sareng genep kota di Amérika Serikat rengking dina 10 luhur. 

Austin, Texas dingaranan nomer hiji tempat pikeun mindahkeun ka, kalawan Charleston na Los Angeles ogé ranking lima luhur. 

Panaliti nganalisa faktor-faktor anu sering dipertimbangkeun nalika mutuskeun dimana tempatna, kalebet harga bumi, biaya hirup, gaji rata-rata, kaayaan cuaca, jumlah réstoran sareng rohangan héjo, laju internét sareng harepan hirup. 

Top 10 tempat pikeun relokasi di dunya

pangkatparasaanSuhu rata-rata (°C)Rata harga imah per m2Gaji bulanan rata-rata Biaya hirup per bulan (kulawarga opat)Jumlah réstoranJumlah rohangan héjoLaju Internét (Mbps)Harepan hirupAsup / 10
1Austin, AS20.4$4,043$5,501$3,1213,5034787.50796.02
2Tokyo, Jepang15.2$9,486$3,532$4,187101,49353817.74845.98
3Charleston, Amérika Sarikat19.3$4,040$4,346$3,62064619106.50795.68
4Dubai, UAE28.2$2,871$3,171$3,21911,869802.53785.67
5Los Angeles, AS17.6$7,396$5,351$3,83910,5754774.00795.60
6Abu Dhabi, UEA27.9$2,841$3,225$2,8132,796102.70785.52
7Rajana, AS24.6$4,119$3,777$3,8878093872.00795.47
8Muscat, Oman27.3$1,867$1,899$2,32656620.99785.40
9San Fransisco, AS13.5$11,943$7,672$4,5424,9375796.50795.38
10Las Vegas, AS20.3$2,550$3,631$3,1374,5241620.00795.36

Kota pangalusna di dunya pikeun relokasi nyaeta Austin, TX, AS. Austin boga speed internét katilu-pangalusna kota mana wae dina rankings, dina 87.5 Mbps. Salaku tambahan, kota skor pisan tina segi suhu rata-rata (20.4 ° C), sareng gaji bulanan rata-rata luhur $ 5,350.

Upami anjeun mikir pikeun ngalih ka luar AS, kota anu nyetak pangluhurna kadua Tokyo di Jepang. Skor Tokyo lumayan pikeun jumlah réstoran sareng rohangan héjo. Di luhur ieu, éta ngagaduhan harepan hirup rata-rata pangsaéna, kalayan warga hirup dugi ka 84. 

Charleston, Karolina Kidul nyaéta kota katilu pangalusna pikeun relokasi di dunya. Salah sahiji faktor anu langkung ageung nyaéta kecepatan internét, rata-rata 106.5 Mbps, hartosna éta mangrupikeun panggancangna di kota mana waé dina daptar. 

Sanaos dingaranan tempat ka-9 anu paling saé pikeun dipindahkeun, San Fransisco ogé kapendak janten kota ka-6 anu paling mahal pikeun dipindahkeun di dunya, saatos New York di tempat ka-5. Biaya hirup taunan di San Fransisco nyaéta $54,499, sedengkeun biaya hirup di New York $60,525.

Upami relokasi basisir langkung getaran anjeun, Daytona Beach mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun dipindahkeun di Amérika Serikat sareng tempat 6 anu pangsaéna pikeun ngalih di dunya, dituturkeun ku Rajana.

Wawasan Salajengna:

  • Basel, Swiss mangrupikeun kota anu paling mahal pikeun dipindahkeun salaku biaya hirup taunan $72,169, anu langkung ti $33,568 langkung per taun tibatan biaya hirup taunan rata-rata $38,558. 
  • Tujuan relokasi anu paling murah nyaéta Istanbul dimana biaya hirup taunan rata-rata ngan ukur $17,124. Ieu $55,045 kirang per taun ti pindah ka Basel, sarta $21,434 kirang ti rata. 
  • Dubai teh pangalusna tujuan relokasi lamun Anjeun keur pilari pindah pikeun cuaca hadé, sabab ngoleksi sampurna 10. Suhu rata di Dubai nyaeta 28.2 darajat Celsius, tur aya 68mm curah hujan per taun.
  • Kota Qatari Doha mangrupakeun tujuan relokasi luhur lokasina di basisir, kota ieu ngoleksi 7.53/10. Suhu cai di Doha rata-rata 24.83 derajat, éta ogé ngagaduhan gajih anu luhur $ 55,096.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Kaula teu yakin saha anu ngalaksanakeun ieu panalungtikan, tapi dina pangalaman kuring salaku hiji expatriate Australia anu geus hirup di luar negeri salila sababaraha taun, éta omong kosong mutlak, sarta konflik kalawan unggal sapotong panalungtikan séjén Kuring geus katempo dina topik! Jelas peneliti henteu ganggu sareng Asia Tenggara, Australia atanapi Selandia Baru.