Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan raramean Berita Pantun India Ngabobol Warta rapat wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Marx, Lenin jeung Ho Chi Minh pésta dina kawinan Engels di India

Marx, Lenin jeung Ho Chi Minh pésta dina kawinan Engels di India.
Marx, Lenin jeung Ho Chi Minh pésta dina kawinan Engels di India.
Ditulis ku Harry Johnson

Partéy komunis lokal parantos janten pimpinan di nagara bagian kidul-kulon India di Kerala salami 60 taun ka pengker, sareng masih populer di kalangan pamilih.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Di kota Athirappilly dina Minggu panganten lalaki, Friedrich Engels, dihijikeun cangreud jeung panganten awewe, Bismitha.
  • Hadirin ogé lanceukna Engels Lenin, ogé réréncangan panganten lalaki, Marx sareng Ho Chi Minh.
  • Opat lalaki éta anggota Partai Komunis India.

Di nagara bagian kidul-kulon India di Kerala, partéy komunis lokal parantos maréntahkeun salami 60 taun ka pengker, sareng masih populer di kalangan pamilih.

Jadi populér dina kanyataanana, yén kolotna di nagara mindeng ngaranan barudak maranéhanana sanggeus inohong nonjol dina gerakan komunis.

Panganten lalaki, Friedrich Engels, dihijikeun cangreud jeung panganten awewe, Bismitha. Hadirin ogé lanceukna Engels Lenin, ogé réréncangan panganten lalaki, Marx sareng Ho Chi Minh.

Janten, nalika Marx, Lenin, sareng Ho Chi Minh parantos ngumpul pikeun kawinan di Kerala, kalawan Friedrich Engels leumpang ka handap Barisan nu, éta teu boga hubungan jeung perjalanan waktu.

Di kota Athirappilly, panganten lalaki, Friedrich Engels, a namesake sahiji filsuf Jerman abad ka-19 anu mantuan nyusun Marxism, dihijikeun cangreud jeung panganten awewe, Bismitha. Hadirin ogé lanceukna Engels Lenin, dingaranan lalaki tukang Revolusi Rusia 1917, kitu ogé babaturan panganten lalaki urang, Marx jeung Ho Chi Minh, nu masing-masing mawa ngaran founding Marxism sarta pamingpin revolusi Vietnam.

Opat lalaki éta anggota Partai Komunis India. Saliwatan, Marx ayeuna damel sareng cicing di ultra-kapitalis Dubai, Tapi flew deui ningali sobat na bursa vows kawinan jeung betrothed na, nurutkeun média lokal.

Upacara kawinan sejen anu lumangsung dina bulan Juni di nagara Tamil Nadu, nempo Sosialisme nikah di hareup baraya-Na, Komunisme jeung Leninism, kitu ogé ganteng, Marxism.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment