Wisata Petualangan Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema resorts tanggung jawab kasalametan Berita Pegawé Slovenia piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Slovénia siap janten ibukota wisata petualangan anyar Éropa

Slovénia siap janten ibukota wisata petualangan anyar Éropa.
Slovénia siap janten ibukota wisata petualangan anyar Éropa.
Ditulis ku Harry Johnson

Kampanye panganyarna Dewan Pariwisata Slovenia parantos ngajantenkeun tujuan éta ku fokus kana wisata petualangan, kaéndahan alam sareng taman nasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 27% réspondén survéy nyarios yén aranjeunna biasana mesen liburan petualangan.
  • 'Petualangan sareng olahraga' mangrupikeun jinis liburan anu kalima anu paling populér, sareng gaduh résonansi khusus sareng sémah tradisional Slovénia: Czech sareng Walanda.
  • Seueur wisatawan anu ngarep-ngarep tempat anu kabuka sareng héjo saatos sababaraha bulan di bumi.

Diideuan ku kampanye pariwisata internasional panganyarna na museurkeun kana wisata petualangan, Slovénia diperkirakeun ningali pariwisata inbound naék ka 5.7 juta arrivals ku 2024, ngaronjat 22% dina tingkat pre-pandémik.

Numutkeun analis industri perjalanan, 'petualangan sareng olahraga' mangrupikeun jinis liburan anu kalima pang populerna, sareng gaduh résonansi khusus sareng sémah tradisional Slovénia: Czech sareng Walanda.

Slovénia nyaeta imah sababaraha landscapes paling luar biasa di Éropa tapi geus héran diliwatan loba wisatawan. Sanajan kitu, éta Dewan Wisata SloveniaKampanye panganyarna parantos ngajantenkeun tujuan éta ku fokus kana wisata petualangan, kaéndahan alam sareng taman nasional.

Dina survey industri panganyarna, 27% réspondén nyarios aranjeunna biasana buku liburan petualangan. Wisata petualangan ogé kabuktian leuwih kaprah di sababaraha SlovéniaPasar sumber konci sapertos Céko sareng Walanda, kalayan masing-masing 40% sareng 32% réspondén nyatakeun yén ieu mangrupikeun jinis liburan anu biasana dipesen.

Waktu kampanye iklan Slovénia idéal. Seueur wisatawan anu ngarep-ngarep tempat anu kabuka sareng héjo saatos sababaraha bulan di bumi. Paménta pikeun perjalanan petualangan bakal ningali pariwisata internasional pulih langkung gancang Slovénia ti sababaraha tempat séjén di Éropa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment