Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Libanon Warta Ngalanggar wartos jelema tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

Middle East Airlines janten Airbus Skywise Health Monitoring palanggan anyar

Middle East Airlines janten Airbus Skywise Health Monitoring palanggan anyar.
Middle East Airlines janten Airbus Skywise Health Monitoring palanggan anyar.
Ditulis ku Harry Johnson

Ngagunakeun platform data aviation Skywise, SHM collates na sentralizes ngabejaan, épék hiber-dek, pesen pangropéa jsb, prioritizes aranjeunna, correlates sagala faults jeung prosedur ngungkulan relevan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Wétan Tengah Airlines bakal ngagunakeun solusi pikeun sakabéh armada na.
  • Maskapai anu berbasis di Beirut ngoperasikeun armada sadaya-Airbus anu diwangun ku pesawat A320 sareng A330 Family.
  • Airbus 'SHM ngahemat waktos sareng biaya maskapai anu aya hubunganana sareng pangropéa anu teu dijadwalkeun.

Tengah Wétan Airlines (MEA) geus nandatanganan hiji perjangjian pikeun gabung komunitas pamaké Skywise Health Monitoring (SHM).

Nu lila nangtung Airbus customer bakal maskapai 50th ngagunakeun alat inovatif ieu pikeun ngaoptimalkeun pangropéa armada na. SHM bakal ngadukung tim pangropéa sareng rékayasa maskapai ku cara ngaktipkeun manajemén real-time acara pesawat sareng ngungkulan masalah. 

Ngagunakeun platform data aviation Skywise, SHM collates na sentralizes ngabejaan, épék hiber-dek, pesen pangropéa jsb, prioritizes aranjeunna, correlates sagala faults jeung prosedur ngungkulan relevan. Ogé highlights dampak operasional, nyadiakeun sajarah pangropéa tina sistem (tina logbook sarta informasi MIS dikumpulkeun ngaliwatan Skywise Core sarta disimpen dina danau data), sahingga tracking éféktif tina ngabejaan. Salaku tambahan, éta tiasa ngabantosan maskapai ngantisipasi sareng nyayogikeun alat sareng suku cadang anu paling caket sareng pesawat.

MEA bakal ngagunakeun solusi pikeun sakabéh armada na. Maskapai anu berpusat di Beirut ngajalankeun sadaya-Airbus armada anu diwangun ku pesawat kulawarga A320 sareng A330.

Airbus 'SHM ngahemat waktos sareng biaya maskapai anu aya hubunganana sareng pangropéa anu teu dijadwalkeun. SHM ogé Interfaces kalawan Skywise Predictive Maintenance (SPM) jeung Skywise Reliability (SR) pikeun nyadiakeun hiji pangalaman pamaké terpadu. Salaku tambahan, éta siap ngamangpaatkeun kamampuan anu kuat tina router data Operasi Penerbangan sareng Pangropéa Pangropéa ("FOMAX") énggal - anu tiasa néwak sareng ngarékam langkung ti 24,000 parameter pesawat waktos nyata pikeun analisa salajengna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Ngagunakeun data real-time, laporan helpdesk jeung metrics ngidinan Anjeun pikeun ngukur kumaha konsumén ngarasa ngeunaan helpdesk Anjeun. Ngalaporkeun ngahasilkeun laporan khusus pikeun ngabantosan anjeun ngukur sareng ningkatkeun efisiensi. Konsultan Freshworks di https://www.techloyce.com/freshworks-integrations/ tiasa ngabantosan anjeun ngarobih alur kerja anjeun, portal klien, sareng peran agén pikeun nyumponan kabutuhan khusus perusahaan anjeun.