Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Bandara Frankfurt deploys 87 panganyarna biometric-diaktipkeun kios TS6

Bandara Frankfurt deploys 87 panganyarna biometric-diaktipkeun kios TS6.
Bandara Frankfurt deploys 87 panganyarna biometric-diaktipkeun kios TS6.
Ditulis ku Harry Johnson

Bandara Frankfurt ngalaksanakeun 87 kios TS6 panganyarna SITA di Terminal 1 sareng 2 pikeun ningkatkeun pangalaman panumpang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kios sareng jasa olahtalatah bagasi anu diaktipkeun biometric SITA ngarobih Bandara Frankfurt.
  • Kios check-in TS6 SITA ngamungkinkeun panumpang mariksa gancang sareng kéngingkeun tag kantong pikeun jasa serelek kantong mandiri engké.
  • Kios-kiosna dianggo dina konsér sareng SITA Flex sareng nawiskeun panumpang pangalaman pangguna anu ngahiji dina sababaraha maskapai.

SITA, panyadia téknologi pikeun industri angkutan udara, parantos ngumumkeun panyebaran téknologi skala ageung di Bandara Frankfurt pikeun ningkatkeun pangalaman panumpang sareng ningkatkeun efisiensi operasional bandara. Panyebaran ieu ngagaduhan pamasangan 87 Kios SITA TS6 anu diaktipkeun biometrik sareng diperkirakeun réngsé dina taun ieu.

SITA'S serbaguna TS6 dipariksa-di kios ngidinan panumpang pikeun pariksa dina gancang sarta ménta tag kantong pikeun layanan serelek kantong diri engké. The kios dianggo dina konsér jeung SITA Flex sarta nawiskeun panumpang hiji pangalaman pamaké hasil ngahijikeun Tatar sakuliah sababaraha maskapai, ngaronjatkeun betah pamakéan bari ogé ngurangan touchpoints fisik.

Panumpang tetep ngadalikeun pilihan-layanan mandirina, ti mimiti check-in dugi ka serelek kantong diri ngalangkungan kios anu diaktipkeun biometrik intuitif. Nu anyar SITA Kios TS6 mangrupikeun juara 2021 IF Design pangajén pikeun desain slick, sustainable, sareng adaptif, anu tiasa disaluyukeun pikeun cocog sareng desain merek bandara sareng kabutuhan palanggan khusus. Desain modular ogé hartosna paningkatan sareng modifikasi tiasa dilakukeun tanpa ngagentos sadayana kios, nyababkeun efisiensi biaya sareng kauntungan kelestarian. 

Kiosk TS6 SITA tiasa dianggo pikeun pariksa-in sareng tag kantong ngabuka jalan pikeun perjalanan panumpang mobile anu teu kabaran. Panyebaran di Bandara Frankfurt ngagambarkeun palaksanaan SITA panggedéna di Éropa.

Dr Pierre-Dominique Prümm, Diréktur Eksekutif Aviation & Infrastruktur di Fraport, saurna: "Nawiskeun panumpang cara anu inovatif, langkung aman, sareng langkung pinter pikeun ngarambat bari ogé mastikeun yén kami gaduh operasi bandara anu tahan banting sareng éfisién penting nalika industri urang pulih tina dampak pandémik. SITA ngadukung kami pikeun ngahontal ambisi ieu, sareng kami ngarepkeun ngabagéakeun langkung seueur panumpang deui ka langit.

Sergio Colella, Présidén, Éropa, SITA, nyarios: "Kami reueus teraskeun ngadukung bandara-bandara sapertos Frankfurt pikeun pulih tina dampak pandémik. Téknologi nyepeng konci pikeun muka konci perjalanan anu langkung pinter sareng langkung aman pikeun sadayana, ngabalikeun pendapatan anu leungit salami 18 sasih katukang, sareng mastikeun operasi anu fleksibel anu tiasa adaptasi sareng kaayaan anu teu kaduga isukan. Industri angkutan udara anu langkung kuat sareng lestari bakal nguntungkeun panumpang, ékonomi, sareng padamelan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment