Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab kasalametan Balanja teknologi piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Lima taun panjara Jerman pikeun sertipikat COVID-19 palsu

Lima taun panjara Jerman pikeun sertipikat COVID-19 palsu.
Lima taun panjara Jerman pikeun sertipikat COVID-19 palsu.
Ditulis ku Harry Johnson

Pabrikan sareng penjualan sertipikat COVID-19 palsu parantos janten industri pasar hideung anu booming di Jerman.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nomer COVID-19 di Berlin naék kana tingkat luhur sadaya waktos Kemis kamari, kalayan 2,874 kasus anyar dilaporkeun dinten éta.
  • Parlemén Jerman bakal mutuskeun peraturan anti-COVID-19 anyar Kemis ieu.
  • Dimimitian Senén, gaduh vaksinasi COVID-19 atanapi sertipikat pamulihan mangrupikeun kedah lebet ka réstoran, bioskop, bioskop, musium, galeri, kolam renang, gim, ogé pendandan rambut sareng salon kageulisan di Berlin.

Bundestag (Parlemén Jérman) parantos mutuskeun ngeunaan régulasi anti-COVID-19 énggal énjing, sanaos draf parantos bocor ka média.

Nalika pamaréntahan koalisi masa depan Jérman badé ngencangkeun sekrup dina pandémik, jalma-jalma manufaktur sareng sadar ngagunakeun sertipikat vaksinasi COVID-19 palsu bisa geura-giru nyanghareupan nepi ka lima taun balik bar.

Hasil tés COVID-19 palsu sareng sertipikat pamulihan koronavirus bakal aya dina kategori kajahatan anu sami, kalayan hukuman anu sami pikeun anu palsu sareng anu gaduh.

Sadayana anu dibayangkeun dina peraturan énggal direncanakeun ku Demokrat Sosial, sareng Partai Démokratik sareng Héjo Bébas. Tilu pihak ayeuna nuju dina rundingan koalisi sareng diperkirakeun ngabentuk pamaréntahan Jérman énggal dina minggu payun.

Pabrikan sareng penjualan sertipikat COVID-19 palsu parantos janten industri pasar hideung anu booming di Jerman. Dina ngan ukur hiji kasus sapertos dilaporkeun ku Der Spiegel dina ahir Oktober, tukang palsu anu damel di apoték di Munich sareng antekna parantos ngahasilkeun langkung ti 500 sertipikat digital palsu dina rentang hiji bulan, raking di € 350 pikeun tiap hiji dijual.

Samentara éta, Berlin otoritas kota ngarencanakeun pikeun ningkatkeun deui larangan di ibukota Jerman, dimana, mimitian Senén, gaduh vaksinasi atanapi sertipikat pamulihan mangrupikeun kedah lebet ka réstoran, bioskop, bioskop, musium, galeri, kolam renang, gim, ogé pendandan rambut. jeung salon kageulisan.

Dinten Salasa, Berlin Walikota Michael Müller negeskeun yén otoritas kota hoyong "gaduh alat tambahan" pikeun nyegah panyebaran COVID-19.

Tapi, walikota nolak ngajelaskeun naon anu bakal dilakukeun.

Média lokal ngaduga yén mimitian minggu payun, salian ti sarat pikeun gaduh vaksinasi atanapi sertipikat pamulihan pikeun asup ka tempat umum, jalma-jalma di jero tempat ogé kedah ngalaksanakeun jarak sosial sareng ngagem topéng, atanapi gaduh hasil tés négatip.

Sadaya peraturan sareng larangan kota énggal sumping saatos nomer COVID-19 Berlin pencét pangluhurna sadaya waktos Kemis kamari, kalayan 2,874 kasus inféksi coronavirus anyar dilaporkeun dinten éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Pabrikan sareng penjualan sertipikat COVID-19 palsu parantos janten industri pasar hideung anu booming di Jerman. Pasukan pulisi Jérman parantos nyetél tim khusus pikeun merangan pasar hideung anu ngembang dina sertipikat vaksin palsu. Éta numutkeun Europol, agénsi pulisi Uni Éropa.