Déwan Pariwisata Afrika Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Maoritania Mauritania wartos piknik News Kawat Wisata

Présidén Déwan Pariwisata Afrika pikeun Ilubiung dina Penghargaan Afrik Keuangan Eksklusif

Présidén Déwan Pariwisata Afrika Alain St.Ange
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

The Financial Afrik Awards mangrupikeun rapat taunan ekslusif pikeun kauangan Afrika. Éta ngahijikeun CEO sareng eksekutif senior ti sababaraha séktor kauangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Acara panghargaan diayakeun di handapeun patronage anu luhur ti Yang Mulia Mohamed Ould Cheikh El Ghazouani, Présidén Républik.
  2. Dina format virtual, sakitar 400 pendaftar bakal nuturkeun dua dinten prosiding konperénsi.
  3. Aya ogé kira-kira 200 kapribadian anu milu ti sagala rupa séktor bisnis kauangan.

Koran finansial pan-Afrika Financial Afrik, dina gawé bareng jeung Kamentrian Ékonomi Mauritania sarta Promosi Séktor Produktif, geus dikonfirmasi yén maranéhna geus diondang Alain St.Ange, Présidén Déwan Pariwisata Afrika (ATB) jeung urut Menteri Pariwisata Seychelles, Aviation Sipil, Palabuhan jeung Kelautan, pikeun ilubiung dina édisi kaopat tina Financial Afrik Awards.

Panghargaan bakal dilaksanakeun di Hotel Al Salam Resort di Nouakchott, Mauritania, dina 16 sareng 17 Désémber 2021, dina téma umum "Afrika di 2050."

Acara éta, di handapeun patronage anu luhur ti Yang Mulia Mohamed Ould Cheikh El Ghazouani, Présidén Républik, bakal ngahijikeun 200 kapribadian ti dunya ékonomi, kauangan, sareng bisnis sareng, ampir, sababaraha 400 pendaftar anu bakal nuturkeun konperénsi ngaliwatan a platform dedicated.

Di Nouakchott, éta bakal janten patarosan ngeunaan nangtukeun tren global Afrika di 2050 pikeun masihan nagara sareng organisasi alat analitis pikeun antisipasi strategis.

nu Afrik Keuangan Panghargaan mangrupikeun acara luar biasa anu ngahiji unggal taun, ti saprak 2018, para ahli, eksekutif senior bank, perusahaan asuransi, lembaga umum, fintech, bursa saham, sareng dana investasi, sareng sajabana, ogé CEO sareng pembuat kaputusan ti Afrika sareng di tempat séjén.

The Financial Afrik Awards bakal ditungtungan ku malem panghargaan rewarding kapribadian anu geus dibédakeun diri dina widang masing-masing.

Ngeunaan Déwan Pariwisata Afrika

Diadegkeun dina 2018, anu Déwan Pariwisata Afrika (ATB) mangrupikeun asosiasi anu diaku sacara internasional pikeun ngalaksanakeun salaku katalis pikeun ngembangkeun tanggung jawab perjalanan sareng pariwisata ka, ti, sareng di jero daérah Afrika. ATB mangrupa bagian tina Koalisi Internasional Mitra Pariwisata (TIK). Asosiasi nyayogikeun advokasi anu saluyu, panalungtikan anu wawasan, sareng acara inovatif pikeun anggotana. Dina gawé bareng sareng anggota sektor swasta sareng umum, Déwan Pariwisata Afrika ningkatkeun kamekaran, nilai, sareng kualitas perjalanan sareng pariwisata di Afrika. Asosiasi nyayogikeun kapamimpinan sareng naséhat sacara individu sareng koléktif pikeun organisasi anggotana. ATB ngalegaan kasempetan pikeun pamasaran, hubungan umum, investasi, branding, promosi, sareng ngadegkeun pasar khusus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment