Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos resorts Romantis Kawinan Bulan Madu piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Turki Breaking News

Fokus Pariwisata Anyar Turki dina Kawinan

Pariwisata Kawinan
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pariwisata Kawinan nyayogikeun sajumlah kauntungan ékonomi sareng nyumbang sacara ékonomis pikeun tujuan sareng komponén masing-masing dina séktor pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Nalika nagara-nagara mimiti nyobian pulih tina COVID-19, Turki parantos ningalikeun wisata pernikahan.
  2. Anggota dewan Asosiasi Agen Perjalanan Turki nyarios yén kawinan langkung nguntungkeun tibatan jinis pariwisata anu sanés.
  3. Pamilik kawinan internasional beuki nunjukkeun karesep pikeun kota-kota Resort Laut Tengah sareng Aegean di Turki.

Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) jeung Nancy Barkley, Koordinator WTN pikeun Pariwisata Kawinan, ngadukung sektor pariwisata Turki nalika giliran organisasi kawinan internasional pikeun ngajaga pamulihan tina pandémik COVID-19.

Taun 2019, pendapatan pariwisata Turki parantos ngahontal rekor luhur $ 34.5 milyar kalayan langkung ti 45 juta sémah asing. Dina 2020, kumaha oge, karugian nagara ngahontal 70% kusabab pandémik COVID-19. dinten ieu, pariwisata Turki urang Sektor nuju kana organisasi kawinan internasional taun ieu pikeun ngajaga pamulihan tina épék ngarugikeun tina pandémik anu lumangsung.

"Organisasi pernikahan langkung nguntungkeun tibatan jinis pariwisata anu sanés," Nalan Yesilyurt, anggota dewan Asosiasi Badan Perjalanan Turki, ngawartoskeun Xinhua. "Duit anu dikaluarkeun dina saminggu nyalira salami organisasi sapertos kitu sami sareng anu dibalanjakeun wisatawan biasa dina sabulan."

Anjeunna nyatakeun yén pamilik kawinan asing beuki resep kota-kota résor basisir Laut Tengah sareng Aegean Turki anu nawiskeun jasa "unik sareng ekslusif" di hotél, marina, sareng réstoran. "Bodrum (di propinsi kidul-kulon Mugla) geus caang kawas béntang lolobana kalawan nightlife vivid na, marinas mumpuni, nu mikat yachts masarakat jet jeung réstoran jeung chefs selebritis," ceuk Yesilyurt.

Walikota Bodrum Ahmet Aras ngomong yén Bodrum di paménta tinggi di loba nagara Éropa sarta Wétan Jauh, sarta ogé meunang pangakuan ti nagara Arab jeung Wétan Tengah. Kota ieu ngagaduhan hotél megah sareng butik kalayan kapasitas 1,000-ranjang.

"Sanaos kaayaan pandémik sareng larangan, Bodrum ngayakeun 6 organisasi kawinan ti India taun ieu, anu ngajangjikeun pisan pikeun masa depan," saurna. Kotamadya parantos ngayakeun ceramah sareng sababaraha perusahaan pangatur internasional pikeun ngamankeun langkung seueur upacara kawinan dina waktos anu bakal datang.

"Ngagaduhan upacara kawinan asing nalika usum luar nalika tingkat hunian hotél rendah, sacara signifikan nyumbang kana sektor pariwisata di Bodrum, ngahasilkeun panghasilan sareng ningkatkeun kasempetan padamelan. Sémah anu datang ka Bodrum pikeun kawinan henteu ngan ukur nyéépkeun waktos di hotélna tapi ogé balanja sareng tuangeun, seueur kagiatan, ”tambah anjeunna.

Upacara kawinan India sacara signifikan nguntungkeun pikeun warga satempat sabab pamilik kawinan henteu ngaluarkeun biaya pikeun ngajantenkeun tamuna nyaman, saur Walikota. "Éta biasana buku sakabéh hotél pikeun sémah maranéhanana, anu datang ka kota kalawan planes Chartered badag," Anjeunna ditambahkeun.

Aranjeunna biasana nyéépkeun saminggu sareng nikmati kaéndahan alam sareng budaya daérah. Nyéwa yacht sareng wisata kapal pikeun ningali teluk anu teu kacekel janten kagiatan anu paling populer di kalangan sémah.

Kalayan tambihan penerbangan internasional anu langkung langsung ti sababaraha bagian dunya dina waktos anu bakal datang ka bandara Bodrum, kota ngarepkeun bakal narik langkung seueur "wisatawan mewah".

Panyebaran gancang tina kasus COVID-19 sadinten di sakuliah nagara, kumaha ogé, hariwang perwakilan pariwisata sareng pejabat lokal. "Sakur pembatalan reservasi bakal hartosna rugi ageung pikeun sakumna industri," saur Aras.

Ngeunaan Jaringan Pariwisata Dunya

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) mangrupikeun sora anu lami-lami pikeun usaha perjalanan sareng pariwisata ukuran leutik sareng sedeng di sakumna dunya. Ku usaha ngahijikeun, éta nyayogikeun kabutuhan sareng aspirasi usaha leutik sareng sedeng sareng pamangku kapentinganana. Jaringan Pariwisata Dunia muncul tina diskusi rebuilding.travel. Diskusi rebuilding.travel dimimitian dina 5 Maret 2020, di sisi ITB Berlin. ITB dibatalkeun, tapi rebuilding.travel diluncurkeun di Grand Hyatt Hotel di Berlin. Dina bulan Désémber, rebuilding.travel dituluykeun tapi terstruktur dina organisasi anyar anu disebut World Tourism Network. Ku ngahijikeun anggota sektor swasta sareng publik dina platform régional sareng global, WTN henteu ngan ukur ngabela anggotana tapi nyayogikeun aranjeunna sora dina rapat pariwisata utama. WTN nyayogikeun kasempetan sareng jaringan penting pikeun anggotana di langkung ti 120 nagara. Klik di dieu pikeun jadi anggota.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment