Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah rapat wartos Balanja piknik Tawaran Wisata | Tips Wisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Ngagungkeun Bingah Libur di The St. Regis San Fransisco

St. Regis San Fransisco
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Liburan parantos sumping, sareng The St. Regis San Fransisco parantos ngajejeran daptar perayaan pikeun anu hoyong ngarambat atanapi ngan saukur ngiringan pangalaman tuangeun ilahi… atanapi duanana! Naha henteu ngajadwalkeun perjalanan ka kota emas ku teluk, kéngingkeun balanja anjeun, sareng indulge bari anjeun di dinya?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Regis San Fransisco ieu lokasina di lokasi perdana pikeun balanja jeung dining jeung pangalaman libur saukur festive.
  2. Éta ogé caket sareng rink skating liburan sareng musium kelas dunya.
  3. Kalayan sertipikat kado Bloomingdales $ 100 kalebet dina Paket balanja Libur, pangalaman balanja janten langkung saé sareng langkung saé.

Alamat utama San Fransisco pikeun méwah sareng kaanggunan abadi, St. Regis San Fransisco, Lokasina di lokasi perdana di lingkungan SoMa kota tur deukeut jeung museum-kelas dunya, a rink és libur, balanja, sarta leuwih, The St. Regis San Fransisco teh setting sampurna pikeun sémah néangan hiji unforgettable na lavish pangalaman libur.

Usum liburan ieu, hotél méwah nawiskeun:

Paket balanja Libur

sémah hotél bisa mesen hiji husus Paket balanja Bloomingdales sayogi ayeuna dugi ka 28 Désémber 2021. Kaasup dina pakét nyaéta akomodasi sapeuting anu saé dina salah sahiji kamar tamu anu nembe didesain ulang, sertipikat kado Bloomingdales $ 100, kartu tabungan Bloomingdales 15%, uleman gaya shopper pribadi, perlengkapan perjalanan Bloomingdales (sapatu). tas, tag koper sareng kantong garment), sareng parkir sapeuting gratis. Ongkos mimitian jam $626.

Pangalaman Dining Libur

Pribadi, pangalaman makan di-kamar, kaasup 4 Tangtu menu dinner Prix Fixe sadia pikeun sémah on sukur jeung Natal Hawa. Travelers ogé bisa didatangan Vitrine lanté kaopat sipat pikeun festive 3 Tangtu menu dahar beurang Prix Fixe kalawan pairings anggur duanana libur. Sajaba ti éta, Vitrine bakal kabuka pikeun sarapan specials on sukur jeung Natal Hawa sarta bakal boga imah brunch lavish, kumplit jeung Mimosa jeung Bloody Mary activations on Poé Natal.

St. Regis San Fransisco nawaran 260 kamar tur suites, sakabéh nu nembe reimagined ku nonjol teguh desain basis Toronto Chapi Chapo. Redesign ogé fokus kana ningkatkeun 15,000 méter pasagi spasi pasamoan The St. 

Ngeunaan The St. Regis San Fransisco

The St. Regis San Fransisco dibuka dina bulan Nopémber 2005, ngawanohkeun diménsi anyar méwah, jasa uncompromising, sarta elegance abadi ka kota San Fransisco. Wangunan Landmark 40-carita, dirancang ku Skidmore, Owings & Merrill, ngawengku 102 residences swasta naek 19 tingkat luhureun 260-kamar St. Regis Hotel. Ti jasa Butler legendaris, "anticipatory" perawatan tamu jeung latihan staf impeccable mun amenities mewah tur desain interior ku Chapi Chapo of Toronto, delivers St Regis San Fransisco hiji pangalaman tamu unmatched. Regis San Fransisco St.. lokasina di 125 katilu Street. Telepon: 415.284.4000.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment