Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Wisatawan Jérman Ayeuna Setel ka Banjir Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett - Gambar kahadean ti Badan Pariwisata Jamaika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, nyatakeun lintasan bulan-bulan ti Séptémber 2021 dugi ka Oktober 2021 nunjukkeun paningkatan 134% dina volume pesenan ti Jerman. Dumasar kanaékan ieu, diperkirakeun yén Nopémber sareng Désémber bakal ngaleuwihan sasih sabanding dina 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dina Workshop Talk Travel, Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, nyatakeun yén nagara éta ngagaduhan posisi anu saé pikeun masihan pangalaman otentik.
  2. Bengkel ieu dilaksanakeun sareng grup média industri perjalanan terkemuka di Jerman, FVW Medien.
  3. Data nunjukkeun yén wisatawan Jerman parantos nunjukkeun pertumbuhan anu stabil dina perjalanan ka Jamaika.

"Jamaika geus well-posisi nyadiakeun pangalaman otentik pikeun nyugemakeun tungtutan anyar ieu sarta bakal ngawangun kaluar leuwih pangalaman ieu pikeun narik wisatawan Jerman. Ti ayeuna sareng salajengna, unjuran pesenan kami bakal ngaleuwihan norma pesenan pra-pandémik, ”saur Menteri Bartlett.

"Taun hareup kasampak malah leuwih ngajangjikeun, sakumaha inohong urang keur projecting 40,000 korsi kaluar Jerman keur usum panas, nu alatan ngaronjat airlift jeung gawé teuas sadaya mitra dagang urang," manehna ditambahkeun. 

Menteri nyarios ieu dinten ayeuna dina Workshop Travel Talk sareng pejabat industri terkemuka ti Jamaika sareng FVW Medien, grup média industri perjalanan anu unggul di Jerman. Acara ieu diayakeun pikeun ngiringan diskusi anu bermakna sareng nyusun strategi kamekaran pikeun pasar Éropa anu penting ieu.

"Anu nunjukkeun data kami nyaéta yén aya paningkatan anu tetep dina jumlah urang Jérman anu hoyong dinikmati Panawaran pariwisata Jamaika, sareng sateuacan pandémik, pulo ngabagéakeun langkung ti 20,000 urang Jérman ka basisirna. Teras pandémik narajang, sareng urang sadayana sadar kana dampak anu parah ka sadaya industri sacara global, khususna pariwisata, ”saur Menteri.

Nanging, anjeunna ngajamin aranjeunna ngeunaan kasalametan tempat tujuan, nyatakeun vaksinasi anu luhur pikeun pagawé pariwisata sareng efektivitas Koridor Ketahanan Pariwisata, anu kalebet 80 persén wisatawan pulo.

"Kami parantos ningali épék positip tina manajemén COVID-19 tujuan kalayan paningkatan pesenan sareng korsi. Kalayan patuh kana protokol ieu, tingkat inféksi tetep rendah pisan dina Koridor Resilient - handapeun 0.1 persén, ”saurna.

Menteri ogé ngabagi yén aksés ka tujuan ti Jerman naékna, sabab pamawa titik-ka-titik Éropa panggedéna katilu, Eurowings, ngadamel penerbangan perdana ti Frankfurt, Jérman, ka Teluk Montego dina 4 Nopémber, kalayan 211 panumpang. jeung awak. 

Ladenan anyar bakal ngapung dua kali saminggu ka Teluk Montego, angkat Rebo sareng Saptu. Bakal ningkatkeun aksés ka pulo ti Éropa. Salaku tambahan, maskapai perjalanan luang Swiss, Edelweiss, ngamimitian penerbangan saminggu sakali anyar ka Jamaika bari Condor Airlines ngamimitian deui penerbangan dua kali saminggu antara Frankfurt, Jerman, sareng Teluk Montego dina bulan Juli.

Obrolan Perjalanan FVW, anu diayakeun di Pusat Konvénsi Montego Bay, mangrupikeun pangalaman tujuan anu ditéang ku FVW Median, grup média industri perjalanan anu unggul di Jerman. Kongrés hiji poé ngahimpun pajabat industri ngarah di Jamaika sarta opat puluh pajabat dagang jeung agén perjalanan ti Jerman, Austria & Swiss (DACH). 

Tujuanana nya éta pikeun: ningkatkeun paparan Jamaika salaku tujuan pilihan Karibia di pasar diomongkeun Jerman; Fokus perhatian dina airlift kuat munculna ti pasar DACH marengan trend panganyarna na kamajuan di Jamaika; jeung jaringan pikeun ngadegkeun kontak berharga, wawasan jeung kaahlian.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment