Déwan Pariwisata Afrika Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri rapat wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News WTN

Tanggal Anyar pikeun ITB Berlin: 9-13 Maret langsung sareng jalma-jalma

Ngabolaykeun ITB Berlin?
ITB Berlin

Dina taun 2020 ITB dibatalkeun ngan sababaraha dinten sateuacan acara anu dijual kedahna dimimitian. eTurboNews kungsi diprediksi pembatalan a, tapi éta di Berlin jeung dibuka diskusi rebuilding.travel, bareng jeung PATA sarta Déwan Pariwisata Afrika. Dina 2022, diskusi ieu bakal diteruskeun di Berlin - waktos ieu sareng ITB diperkirakeun kuat sareng hirup.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Messe Berlin, panitia pikeun ITB negeskeun yén acara dagang industri perjalanan panggedéna bakal uih deui.
  • ITB dijadwalkeun ti 9-13 Maret 2022 di Ibu Kota Jerman
  • Konsep G2 bakal dilarapkeun. Éta hartosna ngan ukur sémah atanapi paméran anu divaksinasi atanapi pulih bakal diidinan.

Dina taun 2022, Pameran Perjalanan panggedéna di dunya deui langsung di Berlin, kalayan acara pribadi sareng jasa virtual pikeun ngajantenkeun ITB Berlin janten pangalaman sadunya deui.

Ieu warta alus pikeun Berlin Hotel, supir taksi, réstoran, maskapai, jeung dulur sejenna di dunya nyieun mata pencaharian dina industri perjalanan jeung pariwisata.

Éta mangrupikeun pamekaran anu positif pikeun dunya pariwisata, sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun pamulihan séktor,

nu Jaringan Pariwisata Dunya dimimitian di Berlin dina Maret 2020 di sisi ITB anu dibatalkeun. "Kami ngarepkeun pasamoan di Berlin dina 2022 sareng ITB lumangsung.", saur Juergen Steinmetz, pupuhu sareng pangadeg organisasi sareng anggota di 128 nagara.

ITB nyetél nada dina nyarios:

"Kusabab kaayaan pangaturan ayeuna, ngan ukur pamilon anu divaksinasi atanapi pulih lengkep bakal diidinan asup kana acara dugi ka aya bewara salajengna (aturan 2G)."

Ku kituna, nurutkeun kaayaan hukum ayeuna, exhibitors jeung datang ti ITB Berlin 2022 kudu boh anyar pulih atawa pinuh divaksinasi jeung EU disatujuan vaksin COVID-19 sarta nyadiakeun bukti ieu kalawan sertipikat EU digital.

Numutkeun kana Claudia Dallmer, Asisten PR pikeun ITB, datang non-EU kedah ok jeung sertipikat disatujuan atawa bisa ngarobah pas vaksinasi kana dokumén EU.

Leuwih rinci bakal forthcoming, nurutkeun Ibu Dallmer.

Samentawis waktos, Messe Berlin jangji dina halaman wébna:

Bulan-bulan ayeuna parantos nunjukkeun kumaha pentingna rapat-rapat antara jalma. Kajadian sapertos urang mangrupikeun denyut jantung industri. Salaku exhibitors sarta datang dagang anjeun di tengah aksi. Dina 2022, hiji hal anu penting: rapat anjeun kedah aman sareng suksés sabisa mungkin.

Dina waktos ieu, acara peryogi ukuran kaamanan sareng kabersihan khusus. Kami janji yén fokus kami nyaéta pikeun ngajagaan kaséhatan anjeun. Tujuan kami jelas: nyiptakeun lingkungan anu aman sareng ahli-gancang pikeun ngaktifkeun industri perjalanan sareng bisnis anjeun mekar deui. Pikeun ngahontal ieu kami rutin kontak sareng otoritas kaséhatan masarakat anu relevan di Land of Berlin.

Anjeun tiasa mendakan langkung seueur Ieuh ngeunaan patarosan ngeunaan kasalametan sareng kabersihan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment