Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan wartos jelema tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Heathrow ngahiji sareng Microsoft pikeun ngalawan perdagangan satwa liar

Heathrow ngahiji sareng Microsoft pikeun ngalawan perdagangan satwa liar.
Heathrow ngahiji sareng Microsoft pikeun ngalawan perdagangan satwa liar.
Ditulis ku Harry Johnson

Perdagangan satwa ilegal mangrupikeun salah sahiji lima kajahatan global anu paling nguntungkeun sareng sering dijalankeun ku jaringan kriminal anu teratur pisan anu ngamangpaatkeun sistem transportasi sareng kauangan urang pikeun mindahkeun produk sato haram sareng kauntungan kriminalna di sakumna dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Heathrow ngagabung sareng Microsoft, UK Border Force CITES sareng Smiths Detection pikeun nyebarkeun sistem intelijen jieunan munggaran di dunya anu nunjukkeun sareng tujuan pikeun ngeureunkeun perdagangan satwa ngalangkungan bandara.
  • Project SEEKER ditunjukkeun ka HRH The Duke of Cambridge dina hiji acara di markas Microsoft di Inggris ayeuna.
  • Saatos uji coba pioneering di Heathrow, Microsoft nyauran hub angkutan global pikeun ngagunakeun sistem pikeun ngabantosan industri perdagangan satwa liar $23bn.

Selaparang geus teamed up kalawan Microsoft pikeun nyobaan sistem kecerdasan jieunan munggaran di dunya pikeun merangan trafficking satwa ilegal. 'Project SEEKER' ngadeteksi perdagangan sato dina kargo sareng koper anu ngalangkungan bandara ku nyeken dugi ka 250,000 kantong sadinten. Éta kacatet 70% + tingkat deteksi suksés sareng sabagian efektif pikeun ngaidentipikasi barang gading sapertos gading sareng tanduk. Ku ngaidentipikasi barang-barang anu langkung seueur diperdagangkan sareng sateuacana, otoritas gaduh langkung waktos, ruang lingkup sareng inpormasi pikeun ngudag tukang dagang kriminal sareng merangan industri perdagangan satwa liar $ 23 milyar.

Sareng deuih Microsoft, Project SEEKER parantos dikembangkeun ku kerjasama sareng UK Border Force and Smiths Detection sareng dirojong ku Royal Foundation. Pamekar Microsoft parantos ngajarkeun Project SEEKER pikeun ngaidentipikasi sato atanapi produk sapertos produk haram anu dianggo dina obat-obatan, sareng uji coba di Heathrow parantos nunjukkeun yén algoritma tiasa dilatih pikeun spésiés naon waé dina ngan ukur dua bulan. Téknologi éta otomatis ngingetkeun kaamanan sareng patugas Border Force nalika ngadeteksi barang satwa liar dina kargo atanapi koper scanner, sareng barang-barang anu dirampas teras tiasa dianggo salaku bukti dina prosés kriminal ngalawan penyelundup.  

Adipati Cambridge nganjang Microsoftmarkas 's ngadangu ngeunaan poténsi téhnologi ieu salaku bagian tina karyana jeung program United for Wildlife The Royal Foundation. Pikeun ngarojong pamekaran téknologi anyar ieu, tim Project SEEKER tiasa nyandak kauntungan tina jaringan kaahlian global United for Wildlife ngeunaan perdagangan satwa ilegal. Salaku tambahan, United for Wildlife bakal damel sareng organisasi mitra na dina sektor transportasi pikeun ngadukung kamampuan global tina SEEKER.

Jonathan Coen, Diréktur Kaamanan di Bandara Heathrow, ceuk: "Project SEEKER jeung partnership kami kalawan Microsoft sarta Smiths Deteksi bakal tetep urang hiji hambalan payun ti traffickers, ku Ngajalajah téhnologi anyar nu bakal nulungan urang ngajaga satwa paling berharga di dunya. Urang ayeuna kedah ningali langkung seueur hub angkutan nyebarkeun sistem inovatif ieu, upami urang badé nyandak tindakan anu bermakna dina skala global ngalawan industri ilegal ieu.

United for Wildlife boga tujuan sangkan teu mungkin keur traffickers pikeun ngangkut, ngabiayaan atawa untung tina produk satwa ilegal ku ngawangun hubungan krusial antara sektor transportasi jeung keuangan, organisasi non-pamaréntah jeung agénsi penegak hukum jeung nyorong babagi informasi jeung prakték pangalusna antara ieu. stakeholder. United for Wildlife parantos damel sareng organisasi sapertos Microsoft pikeun ningkatkeun kasadaran téknologi anu tiasa ngadukung usaha pikeun ngaganggu perdagangan kriminal produk satwa sacara global.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment