Warta Breaking Brasil Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia kabudayaan raramean News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema resorts piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

4 ti 5 tujuan pantai pangalusna di dunya aya di AS

4 ti 5 tujuan pantai pangalusna di dunya aya di AS.
4 ti 5 tujuan pantai pangalusna di dunya aya di AS.
Ditulis ku Harry Johnson

Panalitian éta ningali 100 pantai di sakumna dunya sareng rengking aranjeunna dina faktor sapertos cuaca, suhu laut, harga hotél, jumlah réstoran, sareng nilai média sosial pantai pikeun mendakan pantai mana anu tujuan liburan anu pangsaéna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kitu ogé pantai éndah sorangan, pilari deui ti Copacabana méré Anjeun tempoan salah sahiji kota paling iconic di dunya handapeun panon waspada tina patung Kristus nu Redeemer.
  • Jumlah réstoran jeung bar deukeut pantai nyaeta 11,153, lolobana mana wae pantai dina daptar.
  • Opat pantai AS nyieun nepi sesa luhureun 5 pantai, kalawan Rajana Beach rengking pantai pangalusna pikeun pakansi di AS jeung tempat kadua sakabéh.

Kalayan pantai anu ngajantenkeun sababaraha tujuan liburan anu paling populer di kalangan wisatawan AS, para ahli perjalanan parantos ngungkabkeun tujuan liburan pantai anu pangsaéna di dunya.

Sareng tétéla urang Amérika henteu kedah ngarambat tebih pikeun liburan pantai anu saé, sabab opat pantai AS rengking dina lima luhur.

Panalitian éta ningali 100 pantai di sakumna dunya sareng rengking aranjeunna dina faktor sapertos cuaca, suhu laut, harga hotél, jumlah réstoran, sareng nilai média sosial pantai pikeun mendakan pantai mana anu tujuan liburan anu pangsaéna. 

Top 10 pantai pikeun liburan di sakuliah dunya 

pangkatNgaran PantaiHashtags InstagramJumlah Réstoran / BarRata harga hotél ($)Suhu Rata-rata (Farenheight)Curah hujan Tahunan Rata-rata (mm)Rata-rata Suhu Laut (Farenheight)total Score
1Copacabana, Rio de Janeiro3,800,00011,153$112.3474.51,25273.66.97
2Miami Beach, Rajana14,400,000809$226.0575.91,11380.66.80
3Venice Beach, LA4,200,00010,578$215.7863.735763.56.54
4Pantai Kidul, Rajana8,200,000809$226.0575.91,11380.66.16
5Santa Monica Beach, LA440,00010,578$215.7863.735763.56.14
6Teluk Naama, Sharm El-Sheikh44,500305$128.7877.21078.36.02
7Pink Pasir Beach, Antigua40,3003$221.9497.289981.75.93
8Barceloneta Beach, Barcelona94,6009,681$183.5859.961465.55.89
9Basisir Mui Ne, Viétnam36,700247$54.1279.795481.55.84
10Cayo Coco, Kuba145,000

Pantai Copacabana di Brazil ieu ngaranna pantai pangalusna pikeun pakansi dina panalungtikan. Kitu ogé pantai éndah sorangan, pilari deui ti Copacabana méré Anjeun tempoan salah sahiji kota paling iconic di dunya handapeun panon waspada tina patung Kristus nu Redeemer. Jumlah réstoran jeung bar deukeut pantai nyaeta 11,153, lolobana mana wae pantai dina daptar. Di luhureun ieu, Copacabana skor ogé diantara faktor séjén kaasup hotél, suhu hawa, jeung suhu cai. 

Opat pantai AS nyieun nepi sesa luhur 5 pantai, jeung Rajana Beach ranking pantai pangalusna pikeun pakansi di AS jeung tempat kadua sakabéh. Pantai ieu pasti salah sahiji pikeun influencer sareng pangguna média sosial, sabab parantos nampi 14.4 juta hashtags dina Instagram. Ieu ngandung harti yén éta téh paling jauh Instagrammed pantai, ngabogaan leuwih 13.7 juta hashtags leuwih ti pantai rata. Pantai Miami anu sanés rengking di tempat kaopat, South Beach, anu skorna pisan berkat suhu hawa rata-rata 75.9℉, sareng langkung anget di laut kalayan suhu cai rata-rata 80.6℉.

Venice Beach rengking tempat katilu sakabéh, kalawan jumlah kadua pangluhurna réstoran (10,578), kitu ogé kaopat paling Instagram hashtag (4.2 juta). Kusabab lokasina ogé di daérah Los Angeles, Santa Monica Beach ngagaduhan skor anu sami sareng Venice Beach, hiji-hijina alesan éta pangkat langkung handap (dina tempat ka-5) kusabab 3.76 juta hashtags Instagram langkung saeutik. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment