Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara hal hiber Bélgia Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata

Brussels Airlines nampilkeun identitas merek énggal

Brussels Airlines nampilkeun identitas merek énggal.
Brussels Airlines nampilkeun identitas merek énggal.
Ditulis ku Harry Johnson

Brussels Airlines tetep fokus kana buana Afrika sareng negeskeun posisina di pasar kalayan identitas merek énggal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Brussels Airlines ngagancangkeun sareng inténsif dina taun 2020 rencana transformasi na Reboot Plus, pikeun muka jalan pikeun perusahaan anu tahan ka hareup anu tiasa nyanghareupan persaingan, kalayan struktur biaya anu saé sareng séhat.
  • Saatos restrukturisasi, perusahaan ngamimitian fase kadua rencana Reboot Plus na: fase ngawangun sareng perbaikan.
  • Pausahaan Belgian robah jadi maskapai cageur, nguntungkeun nu nawarkeun perspéktif ka konsumén na, mitra jeung karyawan.

Dinten ayeuna, Brussels Airlines nampilkeun identitas merek énggal, mastikeun posisina di pasar salaku pamawa bumi Bélgia sareng ahli Afrika Lufthansa Grup.

Warna anu diropéa, logo énggal sareng livery pesawat mangrupikeun token visual ngeunaan bab énggal maskapai, nyatakeun kesiapan pikeun tantangan anu bakal datang sareng negeskeun deui pentingna merek Belgia. Bab anu fokus kana pangalaman palanggan, réliabilitas sareng kelestarian bari ngajaga struktur biaya anu kompetitif.

Salaku konsekuensi tina krisis COVID-19, Airlines Brussel digancangan sareng inténsif dina taun 2020 rencana transformasi na Reboot Plus, pikeun muka jalan pikeun perusahaan buktina masa depan anu tiasa nyanghareupan persaingan, kalayan struktur biaya anu saé sareng séhat.   

Pupuhu the Déwan Pariwisata Afrika (ATB), Cuthbert Ncube, ngabagéakeun move ieu Brussel Airlines, sabab ragrag dina garis kalawan misi ATB ngamajukeun Afrika salaku hiji tujuan ku ngalegaan pilihan perjalanan jeung pariwisata.

Saatos restrukturisasi, perusahaan ngamimitian fase kadua rencana Reboot Plus na: fase ngawangun sareng perbaikan. Airlines Brussel ayeuna giliran perhatian na ka hareup kalayan investasi strategis dina pangalaman customer ningkat, téhnologi anyar, digitization, cara anyar gawe, sarta ngembangkeun karyawan na.

Pausahaan Belgian ieu transforming jadi cageur, maskapai nguntungkeun nu nawarkeun perspéktif ka konsumén, mitra jeung karyawan na; hiji maskapai kalayan fokus konstan dina lingkungan jeung ngurangan tapak suku ékologis na. A New Brussels Airlines.

"Kami hoyong jelas nandaan awal Anyar Airlines Brussel. Pikeun konsumén urang, anu pantes anu pangsaéna, tapi ogé pikeun karyawan urang, anu komitmen kana transformasi anu urang dorong ka hareup sareng anu aranjeunna nyumbang unggal dinten. Éta sababna dinten ayeuna urang nampilkeun tarjamahan visual ngeunaan awal anyar urang. Kalayan identitas merek anyar ieu, kami siap nunjukkeun ka konsumén, karyawan, mitra sareng sadaya pamangku kapentingan anu sanés yén kami nuju muka halaman. Salaku salah sahiji tina opat maskapai jaringan Lufthansa Group, kami nuju ngawangun jalan nuju masa depan anu ngajangjikeun. Kami ningali identitas merek anyar ieu salaku simbol kapercayaan di perusahaan kami - negeskeun deui identitas kami salaku pamawa bumi Bélgia. - Peter Gerber, CEO Airlines Brussel.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment