Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja Warta Slowakia Slowakia piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Slowakia nagara Uni Éropa panganyarna pikeun mesen lockdown pikeun henteu divaksinasi

Slowakia nagara Uni Éropa panganyarna pikeun mesen lockdown pikeun henteu divaksinasi.
Perdana Mentri Slowakia Eduard Heger
Ditulis ku Harry Johnson

Dina sababaraha dinten kapengker, Slowakia parantos ningali jumlah inféksi anyar, kalebet langkung ti 8,000 dinten Salasa, sareng rumah sakit kantun rohangan pikeun ngubaran pasien COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Slowakia narékahan pikeun nyegah kebangkitan deui jumlah inféksi COVID-19 sareng pangakuan rumah sakit dina usum tiis.
  • Slowakia ngagaduhan salah sahiji tingkat vaksinasi panghandapna di Uni Éropa, kalayan langkung ti 50% individu masih henteu jabbed.
  • Nagara sakitar 5.5 juta dugi ka ayeuna ngan ukur inokulasi 2.5 juta jalma ngalawan virus.

Nalika Slowakia narékahan pikeun nyegah kebangkitan deui inféksi coronavirus sareng pangakuan rumah sakit dina usum tiis, saatos ngalaporkeun jumlah catetan kasus inféksi COVID-19 anyar-anyar ieu, Perdana Menteri nagara, Eduard Heger, nyatakeun "lockdown pikeun anu henteu divaksinasi" ayeuna.

Dina sababaraha dinten kapengker, bangsa Éropa parantos ningali jumlah inféksi anyar, kalebet langkung ti 8,000 dinten Salasa, kalayan rumah sakit teu aya rohangan pikeun ngubaran pasien COVID-19.

Heger ngumumkeun larangan anyar dina konferensi pers dina Kemis, nyieun Slowakia panganyarna Uni Éropa nagara pikeun nerapkeun larangan lockdown pikeun jalma anu teu acan ngagaduhan vaksin COVID.

Watesan anyar di Slowakia, anu mimiti dilaksanakeun dina Senén, 22 Nopémber, ngabutuhkeun jalma-jalma parantos divaksinasi atanapi parantos pulih tina COVID-19 dina genep bulan kapengker pikeun asup ka réstoran, toko anu henteu penting, atanapi acara umum.

Slowakia ngagaduhan salah sahiji tingkat vaksinasi panghandapna di Uni Éropa, kalayan langkung ti 50% individu masih henteu jabbed. Nagara sakitar 5.5 juta dugi ka ayeuna ngan ukur inokulasi 2.5 juta jalma ngalawan virus.

Baheula minggu ieu, Austria janten bangsa munggaran anu maksakeun larangan pikeun jalma anu henteu divaksinasi, sabab narékahan pikeun ngawatesan tekanan dina rumah sakit sareng unit perawatan darurat. Mindahkeun éta dilaksanakeun tengah wengi Senén pikeun saha waé anu umurna 12 taun sareng langkung ageung anu teu acan nampi vaksin COVID-19 atanapi nembé pulih tina virus.

Nagara Jérman of Bavaria jeung Républik Czech dituturkeun Austria dina restricting aksés pikeun individu unvaccinated. Ngan jalma anu tiasa nunjukkeun bukti vaksinasi atanapi anu nembé pulih tina COVID-19 bakal diidinan asup ka tempat umum, sapertos réstoran, bioskop, musium sareng toko. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment