Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Warta Breaking Qatar olahraga

Piala Dunya FIFA Qatar: 10 sahiji hotél anyar paling seru

Dinten ieu nandaan mundur sataun ka Piala Dunia FIFA Qatar 2022. Pariwisata Qatar ngungkabkeun 10 hotél anyar anu spektakuler sareng atraksi anu badé dibuka sateuacan najong. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Naha COVID bakal ngahibur tina Piala Dunia FIFA anu bakal datang?
  • Pariwisata Qatar maju gancang kalayan langkung ti 100 hotél sareng apartemen anu siap pikeun nampi panongton sareng atlit.
  • Pikeun nyumponan paménta, Qatar milarian ngagunakeun unggal pilihan akomodasi anu sayogi. Pilihan inovatif pikeun peminat di 2022 bakal kalebet kémping di gurun sareng tetep dina kapal pesiar anu ditambatkeun samentawis kalayan pandangan anu endah tina cakrawala kota Doha.

Qatar bakal boga nepi ka 130,000 kamar sadia pikeun hiji juta-tambah fans diperkirakeun ngaliwatan kursus turnamén 28 poé.

Dinten ieu nandaan mundur sataun ka Piala Dunia FIFA Qatar 2022. Pariwisata Qatar ngungkabkeun 10 hotél anyar anu spektakuler sareng atraksi anu badé dibuka sateuacan najong. 

Qatar siap pikeun ngabagéakeun langkung ti sajuta fans salami turnamén.

Kapala Operasi Pariwisata Qatar, Berthold Trenkel, nyarios: "Penggemar maén bal bakal ngagaduhan rupa-rupa pilihan akomodasi anu luar biasa pikeun dipilih. Kami hoyong wisatawan mendakan anu pangsaéna tina silaturahmi Qatari sareng Wétan Tengah sareng gaduh pangalaman anu teu hilap anu bakal ngajantenkeun aranjeunna uih deui. Kitu ogé ningali maén bal, urang ajak sadaya fans pikeun nalungtik rupa-rupa atraksi Qatar, ti sampling masakan lokal pikeun ngajajah museum iconic urang, ti exhilarating dune bashing mun bersantai di spa atawa di pantai, aya hiji hal for everyone.

10 hotél sareng atraksi anyar anu paling seru diantarana:


nami
locationkira-kira
1Pulo Qetaifan KalérDeukeut Kota LusailDitagihkeun salaku "Pulo Hiburan" anu munggaran di Qatar, pamekaran bakal kalebet Resort mewah, taman cai canggih, klub pantai, ritel, sareng menara campuran. Pulo ieu bakal caket sareng Stadion Lusail dimana final Piala Dunia FIFA 2022™ bakal dilaksanakeun.
2Katara TowersKacamatan Lusail MarinaHosting hotél bintang lima, menara iconic di Lusail mangrupakeun tarjamahan arsitéktur segel nasional Qatar, ngalambangkeun pedang scimitar tradisional. Wangunan éta ogé bakal debut merek Fairmont sareng Raffles di Qatar. 
3Tempat VendomelusailTempat Vendôme disetél pikeun muka di kota Lusail di Qatar sareng bakal ngahijikeun ritel, luang sareng hiburan. Pangwangunan bakal ngagaduhan dua hotél bintang lima (Le Royal Méridien sareng Palais Vendôme, Hotel Koléksi Mewah), apartemen anu dilayanan (Le Royal Méridien Residences), dugi ka 560 toko ritel anu béda, sareng plaza terbuka anu indah dikurilingan ku kafe sareng réstoran.
4Rosewood Doha TengahTempatna di dua menara anu endah anu diideuan ku terumbu karang Qatar, Rosewood Doha sareng Rosewood Residence Doha bakal diwangun ku hotél méwah, spa, sareng pusat kabugaran anu canggih.
5Munara Kembar AljaberKacamatan Lusail MarinaSalah sahiji Aljaber Twin Towers bakal hotél 22-tingkat di Kacamatan Marina, nawarkeun apartemen, suites karajaan sarta rooftop kolam renang jeung réstoran nyanghareup Teluk Arab.
6Pullman DohaWest BaySituasi anu saé di distrik anu paling kasohor di Doha, bintang lima Pullman Doha Kulon Bay hotél bakal diatur dina munara modern stunning tinggi-naékna.
7Ngimpi DohaDohaDitetepkeun janten harta unggulan Dream Hotel Grup di Teluk, harta 266-kamar anu endah bakal nampilkeun dalapan tempat makan sareng hiburan wengi anu béda, 35 apartemen padumukan, ogé kolam renang anu subur; sadayana ngagabungkeun pikeun nyiptakeun pangalaman silaturahmi anu netepkeun bagéan.
8The St Regis Marsa Arabia IslandMutiara-QatarNgagungkeun warisan budaya oriental anu beunghar, Pulo St. 
9Abdi DohaDohahotél bakal boast 235 kenop kamar, fasilitas MICE, hiji kolam renang tanpa wates jeung sauntuyan pilihan makan.
10Leumpang KulonAl WaabPangwangunan campuran anu unik di tengah lingkungan anu pang populerna di Doha, kalayan hotél bintang opat, bioskop, sareng hypermarket, kalayan seueur kafe sareng toko.

Qatar sacara konsisten rengking ku Numbeo salaku nagara paling aman di dunya pikeun kajahatan sareng kaamanan umum. Suhu rata-rata di Qatar salami Nopémber sareng Désémber nyaéta 18-24 ° C - sampurna pikeun fans sareng pamaén.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment