Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Cruising kuliner kabudayaan raramean film News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Méwah musik wartos jelema resorts tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Disney Cruise Line ngalarang barudak anu teu divaksinasi

Disney Cruise Line ngalarang barudak anu teu divaksinasi.
Disney Cruise Line ngalarang barudak anu teu divaksinasi.
Ditulis ku Harry Johnson

Aturan anyar bakal janten sarat pikeun panumpang AS sareng internasional, sacara efektif ngalarang murangkalih ti nagara-nagara anu henteu ngavaksinasi murangkalih.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Syarat vaksinasi COVID-19 panumpang anu diropéa diumumkeun ku Disney ayeuna.
  • Aturan vaksinasi COVID-19 Disney Cruise Line anyar bakal berlaku mulai 13 Januari 2022.
  • Jalma anu henteu layak pikeun vaksinasi kusabab umurna kedah masihan bukti hasil tés négatip COVID-19 anu dicandak antara 3 dinten sareng 24 jam sateuacan tanggal balayar.

Disney Cruise Line ngumumkeun syarat vaksinasi COVID-19 énggal sareng perluasan utama mandat vaksin na ayeuna.

Nyebutkeun pedoman vaksinasi AS, nembé dikembangkeun kalebet umur lima taun, Jalur Cruise Disney nyatakeun yén murangkalih umur lima taun kedah divaksinasi ngalawan virus COVID-19 supados tiasa naek kapal pesiar na.

Aturan anyar bakal janten sarat pikeun panumpang AS sareng internasional, sacara efektif ngalarang murangkalih ti nagara-nagara anu henteu ngavaksinasi murangkalih.

Disney, jalur pelayaran utama munggaran anu ngabutuhkeun jabs pikeun murangkalih, sareng nyarios yén syarat énggal bakal diberlakukan mulai 13 Januari 2022.

"Nalika urang balayar deui, kaséhatan sareng kasalametan Tamu, Anggota Cast sareng Anggota Awak mangrupikeun prioritas utama," saur Disney dina hiji pernyataan. "Fokus kami tetep dina ngoperasikeun kapal kami ku cara anu tanggung jawab anu terus nyiptakeun sihir pikeun sadayana di kapal."

Jalma anu henteu layak pikeun vaksinasi kusabab umurna kedah nyayogikeun "bukti tina hasil tés COVID-19 négatip anu dicandak antara 3 dinten sareng 24 jam sateuacan tanggal balayarna."

Jalur Cruise Disney ngingetkeun yén tes antigén henteu ditampi sareng yén tés kedah janten tés NAAT, tés PCR gancang atanapi tés PCR berbasis lab.

Jalur pesiar teh division munggaran tina pausahaan Disney merlukeun vaksinasi pikeun klien. Ayeuna, taman téma Disney henteu ngagaduhan syarat vaksinasi COVID-19 pikeun sémah. Nanging, sadaya karyawan AS di tempat-tempat éta kedah divaksinasi ngalawan koronavirus.

Kapal pesiar rutin janten titik panas COVID-19 salami bulan-bulan mimiti pandémik coronavirus, sareng panumpang sareng awak kaserang panyakit sacara masal di lingkungan kapal laut anu dipasrahkeun.

Pandemik parantos mangaruhan pisan kana industri kapal pesiar, sareng sababaraha jalur bakal bust kusabab dampak COVID-19 sareng larangan anu ditumpukeun dina perjalanan sadunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment