Déwan Pariwisata Afrika Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi rapat wartos Warta Breaking Afrika Kidul piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika Cries pikeun Integrasi Afrika Ayeuna

Déwan Pariwisata Afrika dina acara penting
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Dina ucapan bubuka dina Pameran Perdagangan Intra-Afrika 2021 anu diayakeun ti 15-21 Nopémber 2021, di Durban, Afrika Kidul, aya tangisan anu dilakukeun pikeun integrasi pikeun ngamungkinkeun séktor ékonomi Pariwisata beroperasi dina cara anu langkung saé. Ieu dirojong pinuh ku Pupuhu Dewan Pariwisata Afrika (ATB) Cuthbert Ncube.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sauran anu dilakukeun nyaéta pikeun sadaya pamangku kapentingan pikeun ngahiji salaku blok anu ngahiji.
  2. Disebutkeun yén waktosna ayeuna pikeun ngamimitian ngira-ngira tren sareng dampak tina kemunduran pandémik ayeuna sareng ngembangkeun modél pamulihan koléktif.
  3. Model éta teras tiasa diinterpretasi pikeun nyiptakeun naon anu kedah janten pilar pikeun ngirangan dampak ékonomi tina COVID-19.

nu Déwan Pariwisata Afrika (ATB), diadegkeun dina 2018, nyaéta hiji asosiasi anu diaku sacara internasional pikeun akting salaku katalis pikeun ngembangkeun tanggung jawab perjalanan sareng pariwisata ka, ti, sareng di daérah Afrika. Geus lila geus proponent presenting Afrika salaku hiji tujuan wisata ngahiji.

Dampak pandémik bakal dugi ka 2023 sareng kamungkinan dugi ka 2025, tapi wartos anu saé nyaéta kalolobaan tujuan buana parantos milarian cara pikeun adaptasi sareng parantos ngembangkeun rencana pamulihan pikeun ngatur dibuka deui industri Pariwisata.

Kedah aya rekomendasi anu kuat pikeun pamaréntah pikeun satuju kana modalitas pikeun kajadian ieu pikeun ngahirupkeun deui industri Perjalanan sareng Pariwisata anu ayeuna dina tekenan anu luar biasa. Aya kabutuhan darurat pikeun gawé bareng dina cara urang anu béda-béda, ngalaksanakeun usaha pikeun ngatasi halangan perdagangan sareng perjalanan sapertos anu disarioskeun, "Afrika dibuka pikeun bisnis." Sapertos ayeuna, éta masih ngimpina pikeun ngarambat ti hiji nagara anggota ka nagara anu sanés.

Masalah dasar kedah dijawab sateuacan Afrika mikaresep usaha perdagangan Intra-Afrika anu mulus. Sektor Pariwisata sigana mangrupikeun séktor anu paling poténsial pikeun tumbuh sacara kontinental sareng tiasa ningkat sacara lestari pikeun nyayogikeun kabutuhan ieu. Kalayan koordinasi sareng musyawarah anu épéktip dina tujuan régional, Afrika tiasa leres-leres nampilkeun diri dina pamandangan Perjalanan sareng Pariwisata salaku hiji.

Afrika kedah ngorbankeun kauntungan sosio-ékonomi anu ageung sareng kasempetan kamekaran anu Pariwisata tiasa ngimbangan sareng dibawa ka buana sacara gembleng. Pikiran sempit sareng ngamankeun ngan sapotong nagara pai Afrika ku nagara mangrupikeun pendekatan anu pondok anu sono kana gambar anu langkung ageung. Aya sababaraha kasempetan anu tiasa dimanfaatkeun ku nyoko kana strategi anu koordinasi anu saé sabab adaptasi perjanjian bilateral didorong pikeun mastikeun yén nagara-nagara damel babarengan dina acara bisnis sareng sektor Pariwisata sacara umum kalayan pertumbuhan sareng ékspansi salaku tujuan.

HE Nkosazana Zuma, urut Ketua Uni Afrika (AU) jeung urut Menteri Chad

Tilas Pupuhu AU nekenkeun kabutuhan pikeun buana pikeun ngamimitian ngahargaan inisiatif anu disarankeun sareng dilaksanakeun ku AU. Khususna, Nagara Anggota kedah ngamimitian nyitak Paspor AU anu ditugaskeun pikeun diluncurkeun di unggal nagara. Kurangna wasiat ti nagara-nagara pikeun ilubiung nyababkeun kamajuan sareng palaksanaan paspor ieu anu tiasa muka konci panto pikeun kaayaanana Pariwisata.

Pameran Perdagangan Intra-Afrika dihadiran ku Menteri Terhormat sareng Mantan Ketua AU Nkosazana Zuma sareng CEO dewan Pariwisata ti Afrika sareng pejabat tinggi sanés.

Ngeunaan Déwan Pariwisata Afrika

Déwan Pariwisata Afrika (ATB) mangrupikeun bagian tina Koalisi Internasional Mitra Pariwisata (TIK). Asosiasi nyayogikeun advokasi anu saluyu, panalungtikan anu wawasan, sareng acara inovatif pikeun anggotana. Dina gawé bareng sareng anggota sektor swasta sareng umum, Déwan Pariwisata Afrika ningkatkeun kamekaran, nilai, sareng kualitas perjalanan sareng pariwisata di Afrika. Asosiasi nyadiakeun kapamimpinan sareng naséhat sacara individu sareng koléktif pikeun organisasi anggotana. ATB ngalegaan kasempetan pikeun pamasaran, hubungan umum, investasi, branding, promosi, sareng ngadegkeun pasar khusus. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment