Rupa-rupa Berita

Cycas Thrilled kalawan narabas ka Swiss

Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Cycas Rékréasi terus ngajalankeun program ékspansi ambisius na, sanggeus bulan ieu nandatanganan hotél Swiss kahijina.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. 119-kamar Holiday Inn Express & Suites Sion bakal dioperasikeun ku operator pan-Éropa-unggul pangajén dina perjangjian ngajakan kahijina kalayan grup investasi Credit Suisse Asset Management.
  2. Cycas sareng IHG Hotels & Resorts parantos gawé bareng pikeun nyangking konsép Holiday Inn Express & Suites kadua ka Swiss.
  3. Portopolio Cycas ayeuna nyertakeun 6 nagara Éropa - Bélgia, Perancis, Jérman, Walanda, Swiss, sareng Inggris.

Nalika dibuka dina usum gugur 2024, harta anu énggal-énggal bakal nawiskeun kombinasi 95 kamar Holiday Inn Express klasik sareng 24 suites sareng dapur leutik ku stasiun karéta Sion, ditambah réstoran lantai dasar pikeun ngamangpaatkeun lokasina anu meriah dina jero rohangan. distrik Cour de Gare anyar jeung ku aula konsér anyar. Sémah ogé bakal tiasa ngamangpaatkeun gim 24/7 sareng ruang rapat.

Hotél ieu bakal janten pusat pangembangan komersil utama anu dimaksudkeun pikeun ngamangpaatkeun posisi Sion salaku hub ékonomi sareng komersial daérah sareng ngahubungkeun pusat kota dinamis sareng kota kuno.

Proyék Cour de Gare anyar, dipimpin ku Comptoir Immobilier, bakal ngahijikeun langkung ti 10,300m² kantor, 300 apartemen sareng 5,700m² ruang ritel. komplek ogé bakal ngasupkeun salah sahiji konsér jeung konferensi aula pangbadagna di kanton Valais - napel hotél - tambah parkir mobil bawah tanah pikeun 625 kandaraan.

Hotél ieu ogé disimpen pikeun lembaga panalungtikan ilmiah EPFL Valais Wallis - pusat kaunggulan kalayan langkung ti 400 staf - anu kalebet kampus Energypolis School of Engineering.

Salaku ibukota Valais - salah sahiji wewengkon wisata pang populerna di Swiss - hotél anyar ieu idéal lokasina pikeun ngamangpaatkeun resorts ski pangalusna-dipikawanoh Éropa. The Four Valleys, wewengkon ski pangbadagna Swiss, ayeuna ngan 30 menit drive, tapi bisa jadi malah leuwih diaksés dina sababaraha taun ti dibuka hotél lamun usulan proyék mobil kabel nuluykeun nyadiakeun sambungan langsung 20-menit ti stasiun tatangga ka lamping.

Sion ogé dina jarak sajam ti Zermatt, Verbier, Chamonix Mont-Blanc sareng Portes du Soleil. Ieu wewengkon ski interconnected pangbadagna di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment