Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Rencana Global Anyar pikeun Dékade Aksi pikeun Kasalametan Jalan

Ditulis ku jelema nu nyunting

Plan nyorong ngabela kaamanan jalan pikeun ngurangan maotna sarta tatu dina jalan ngaliwatan sababaraha saluran, kaasup visi alus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Peluncuran panganyarna tina Rencana Global pikeun Dékade Aksi pikeun Kasalametan Jalan nandaan hiji milestone kritis dina usaha lumangsung pikeun mastikeun mobilitas aman pikeun sakabéh. Diwangun ku WHO sareng komisi régional PBB, gawé bareng sareng sahenteuna 140 mitra dina kolaborasi Kasalametan Jalan PBB, rencana éta ngagariskeun pendekatan anu ngahirupkeun resolusi Majelis Umum PBB A/RES/74/299 ngeunaan "Ningkatkeun Global. Kasalametan Jalan”.  

Numutkeun kana WHO, langkung ti 3,500 urang maot unggal dinten di jalan sacara global - ampir 1.3 juta maotna anu tiasa dicegah sareng diperkirakeun 50 juta luka - ngajantenkeun éta pembunuh utama murangkalih sareng nonoman sadunya. Tanpa campur tangan, 13 juta maotna sareng 500 juta tatu diperkirakeun lumangsung dina dasawarsa ka hareup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment