Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Ulcerative Colitis: Terapi Penyembuhan Anyar Dihaturkeun Langsung ka Gut

Ditulis ku jelema nu nyunting

Second Genome, perusahaan biotéhnologi anu ngamangpaatkeun platform proprietary na sg-4sight pikeun mendakan sareng ngembangkeun terapi precision sareng biomarker, nunjukkeun data preclinical tina program penyembuhan mukosa na dina panyakit radang usus (IBD) di Crohn's & Colitis Foundation's IBD Innovate: Product Development in Konperénsi virtual Crohn's & Colitis® diayakeun 18-19 Nopémber, sareng ngumumkeun kaanggotaan Circle Corporate na salami tilu taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

SG-5-00455, calon ubar kalungguhan Perusahaan tina program pangembangan ubar sareng biomarker na di IBD, berpotensi janten terapi anu munggaran di kelas anu ningkatkeun penyembuhan mukosa pasien IBD. SG-2-0776, protéin novél, ieu direkayasa kana hiji L. lactis sistem pangiriman ubar, SG-5-00455, pikeun langsung, pangiriman non-sistemik kana peujit. Penyembuhan mukosa mangrupikeun tujuan terapi konci pikeun IBD sareng ayeuna digolongkeun ku dokter salaku kabutuhan anu paling teu kacumponan.1

Pausahaan ngirimkeun presentasi, "Protéin mikroba dikurangan dina pasien UC berinteraksi sareng matriks ekstrasélular sareng ngamajukeun homeostasis mukosa," salami sési poster breakout dina 18 Nopémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment