Ngabobol Warta Internasional Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun! Warta Breaking Thailand

Simpen Hiu Urang

terus maju agenda konservasi laut kalayan peluncuran hiji kolaborasi anyar penting jeung Phuket Marine Biological Center (PMBC) pikeun breed, miara tur ngaleupaskeun hiu awi di Thailand kidul.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dirk De Cuyper, Kapala Eksekutif S Hotels & Resorts, nyarios: "Kami reueus gabung sareng Pusat Biologi Kelautan Phuket dina proyék kritis ieu. Hiu awi digolongkeun salaku 'rentan' ku International Union for Conservation of Nature (IUCN), ku kituna program SOS bakal maénkeun peran anu penting dina ngajaga spésiés keystone. Ieu mangrupikeun bagian tina janji perusahaan urang ka planét, anu dipandu ku dukungan urang pikeun Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB (SDGs), khususna SDG14, 'Life Below Water', anu museurkeun kana sagara, laut sareng walungan di dunya.
 
"Pusat Penemuan Kelautan kami di Désa Pulo SAii Phi Phi sareng Laguna SAii Maladéwa maénkeun peran anu penting dina pelestarian ékosistem jero cai sareng panyalindungan satwa. Dipimpin ku ahli biologi laut anu nyicingan, aranjeunna ogé ngadidik tamu sareng warga lokal di komunitas urang ngeunaan pentingna konservasi. Kami ngarepkeun gawé bareng sareng réréncangan sareng kolega di PMBC pikeun nyalametkeun hiu awi Thailand kidul, ”tambah De Cuyper.
 
Dr Kongkiat Kittiwatanawong, Diréktur Pusat Biologi Kelautan Phuket, ngoméntaran: "Puseur kami parantos percanten kana kamampuan sareng kaahlian Perkebunan Singha dina hal konservasi kahirupan laut nimbangkeun pangalaman perusahaan tina proyék-proyék jaman baheula. Salian ti éta, perusahaan parantos ngerjakeun seueur élmuwan laut sareng staf di Pusat Penemuan Kelautan, anu ngagaduhan kamampuan pikeun ngurus endog hiu Awi dugi ka janten ngora "
 
S Hotels & Resorts sareng Singha Estate parantos gawé bareng dina seueur kampanye konservasi laut anu suksés. Proyék "Phi Phi Is Changing" tujuanana pikeun ngabéréskeun masalah pemutihan karang, sedengkeun "Toh Wai Wai" ngabantosan ngaleupaskeun clownfish, nyebarkeun karang sareng melak tangkal bakau di Taman Nasional Hat Noppharat Thara-Mu Ko Phi Phi. Salaku tambahan, kerjasama anyar sareng Kasetsart University ngagunakeun drone pikeun ngawas sareng moto terumbu karang di daérah éta. Baheula taun ieu, Marine Discovery Center di SAii Phi Phi Island Désa nyalametkeun sarta rehabilitasi hiji hiu awi tatu sarta lionfish.

Di Maladéwa, usaha panyebaran karang ku tim Marine Discovery Center di SAii Lagoon Maldives nyababkeun ékspansi sapuluh kali lipetan karang lokal, sareng balikna penyu sisik sisik, hiu martil scalloped sareng lauk wedgenose ka daérah éta. Penyu laut Olive Ridley anu hamil ogé kapanggih nyarang di pantai di 2020 - anu kacatet munggaran ningali spésiés ieu nyarang di Maladéwa.
 
S Hotels & Resorts parantos komitmen pikeun ngaleungitkeun palastik pamakean tunggal, ngirangan runtah, ngadaur ulang cai sareng ngajawarakeun panggunaan produk anu lestari sareng biodegradable. Kalayan seueur inisiatif anu terus-terusan, henteu heran yén grup éta parantos kéngingkeun sababaraha panghargaan, kalebet gelar "Kepemimpinan Héjo" dina Penghargaan Perusahaan Bertanggung Jawab Asia 2020. Désa Pulo SAii Phi Phi mangrupikeun juara "Kelautan & Alam" dina Otoritas Pariwisata. of Thailand (TAT) UK Responsible Thailand Awards 2020, sedengkeun Santiburi Koh Samui dilélér 2020 – 2021 Green Hotel Award's "Gold Level" - hiji-hijina resort di Samui anu ngahontal tingkat ieu tina leuwih ti 100 sipat anu dilarapkeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment