Austria Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Lockdown pinuh, vaksinasi nasional wajib di Austria

Lockdown pinuh, vaksinasi nasional wajib di Austria
Lockdown pinuh, vaksinasi nasional wajib di Austria.
Ditulis ku Harry Johnson

Pamaréntah Austria parantos ngalaksanakeun konci parsial pikeun anu henteu divaksinasi dina upaya ngirangan tingkat rawat inap di tengah lonjakan kasus COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kanselir Austria, Alexander Schallenberg, ngumumkeun dinten ayeuna yén lockdown pinuh nagara bakal dimimitian dina Senén, 22 Nopémber sareng salami 10 dinten awal.

Schallenberg nambahan yén larangan COVID-19 tiasa diperpanjang upami tingkat inféksi henteu mimiti turun, tapi negeskeun yén koncina henteu langkung ti 21 dinten.

Pengumuman Schallenberg sumping saatos rapat salapan gubernur nagara, dua di antarana parantos sumpah pikeun ngenalkeun konci pinuh di daérahna dina Senén, di propinsi Tyrol barat.

Ukuran anyar prihatin kana sakumna populasi nagara. Pamaréntah Austria parantos ngalaksanakeun konci parsial pikeun anu henteu divaksinasi dina upaya ngirangan tingkat rawat inap di tengah lonjakan kasus COVID-19.

Nalika kakandungan pinuh réngsé, larangan bakal tetep aya pikeun anu henteu divaksinasi.

Pamaréntah Austria ogé parantos maréntahkeun sakumna penduduk nagara pikeun divaksinasi ti 1 Pebruari dina usaha pikeun ngatasi gelombang anyar inféksi COVID-19.

"Kami henteu acan tiasa ngayakinkeun cukup jalma pikeun divaksinasi. Lila teuing, kuring sareng anu sanés nganggap yén anjeun tiasa ngayakinkeun jalma-jalma pikeun divaksinasi, ”saur Canselor, masihan alesan pikeun mandat vaksinasi nasional.

Schallenberg lamented kakuatan pulitik, oposisi radikal, sarta warta palsu pajoang ngalawan vaksinasi.

Austria gaduh salah sahiji tingkat vaksinasi panghandapna di Éropa barat, kalayan ngan 65% inokulasi ngalawan virus deadly nurutkeun data ti Johns Hopkins University.

Tingkat inféksi ampir diantara anu pangluhurna di buana. Laju incidence tujuh dinten nangtung di 971.5 per 100,000 jalma.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment