| Airlines palabuan udara Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Hiber anyar San Jose ka korma Springs

Alaska Airlines namina Kapala Operasi anyar

Penerbangan Alaska Airlines anyar ti Bandara Internasional Mineta San José (SJC) sareng Bandara Internasional Palm Springs (PSP) dimimitian dinten ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Penerbangan Alaska Airlines poean angkat ka Mineta San José jam 8:10, dugi ka Palm Springs sateuacan jam 9:30, unggal dinten. Pikeun anu aya di Palm Springs, penerbangan poean ka San José angkat jam 10:10

"Layanan nonstop ka Palm Springs parantos janten jalur anu paling dipénta salami sababaraha taun," saurna John Aitken, Diréktur SJC Aviation. "Hubungan ieu antara Silicon Valley sareng Coachella Valley mangrupikeun tanda pamulihan anu luar biasa, sareng duanana daérah bakal nguntungkeun tina palayanan sapopoé anu merenah."

"Ngamankeun jasa nonstop ka San José mangrupikeun prioritas pikeun Bandara Internasional Palm Springs," saurna Ulises Aguirre, Diréktur Eksekutif Aviation pikeun Kota Palm Springs. "San José, sareng sesa Bay Area, mangrupikeun tujuan utama pikeun warga sareng usaha di Lembah Coachella sareng kami nganuhunkeun ka Alaska pikeun ngahubungkeun PSP ka SJC."

80-menit hiber ngoperasikeun numpak hiji pesawat Embraer 175, kalawan 76 korsi; 12 dina bisnis sareng 64 dina ékonomi.

Peluncuran jasa éta ngamimitian période liburan Thanksgiving anu sibuk, anu dimimitian ayeuna, sareng Mineta San José International ngarepkeun 400,000 wisatawan ngalangkungan sabtu minggu payun. SJC nawiskeun hal-hal ieu pikeun ngabantosan para wisatawan ngaleungitkeun setrés di Bandara usum liburan ieu:

  • Reservasi Parkir Online Anyar sayogi di flysanjose.com/parking
  • Zona Zoom Barudak Barudak caket Gerbang 25
  • Réstoran New Trader Vick di Terminal B
  • Gitaris Live Ngajalankeun Terminal ngalangkungan 11/25
  • Bandara Duta di Terminal nyadiakeun bantuan traveler
  •  "The Lounge at SJC" dibuka
  • Program Lanyard Sunflower (pikeun wisatawan anu cacad disumputkeun)

Anu iinditan usum liburan ieu ngingetkeun pikeun ngagemkeun panutup raray di Bandara sareng naék pesawat. SJC nyarankeun datangna sahenteuna dua jam saméméh waktu hiber pikeun ngidinan pikeun parkir, ticketing, sarta screening, sarta pikeun pariksa ku Airlines pikeun sagala parobahan penerbangan. Wisatawan anu angkat ti SJC tiasa ngarencanakeun sateuacanna sareng nyimpen artos ku mesen parkir bandara online. Pikeun cagar Airport Parkir online tur tingal kasadiaan parkir real-time, isukan flysanjose.com/parking.

SJC: Transforming Kumaha Silicon Valley Travels
Bandara Internasional Mineta San José (SJC) nyaéta bandara Silicon Valley, perusahaan mandiri anu dipiboga sareng dioperasikeun ku Kota San Jose. Bandara, ayeuna dina taun ka-71, ngalayanan ampir 15.7 juta panumpang dina taun 2019, kalayan layanan nonstop di Amérika Kalér sareng ka Éropa sareng Asia. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal bandara, mangga buka https://www.flysanjose.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment