Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Menteri Pariwisata Jamaika: Dunya Anyar Kaséhatan & Kabugaran

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett, (kénca) kalibet dina sawala gancang sareng Pupuhu sareng Wakil Pupuhu Jaringan Kaséhatan sareng Kabugaran, Kyle Mais (katuhu) sareng Garth Walker masing-masing. Jaringan Kaséhatan sareng Kabugaran mangrupikeun bagian tina Jaringan Hubungan Pariwisata (TLN) anu langkung lega. Tiluanana kalebet pamilon dina Konperénsi Pariwisata Kaséhatan & Kabugaran Jamaika ka-3 anu diayakeun di Pusat Konvénsi Montego Bay kamari (18 Nopémber). Kagiatan ieu diayakeun ku TLN, divisi Dana Peningkatan Pariwisata (TEF), sarta lumangsung ti 18-19 Nopémber. Konperénsi éta dilaksanakeun dina téma: "Refresh, Reboot, Reawaken - The New World of Health and Wellness."
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, nyatakeun yén Jamaika nuju maju sacara serius kalayan palaksanaan Strategi Samudra Biru na pikeun ngareset industri pariwisata, pikeun mastikeun yén séktor éta mekar dina jaman pasca COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

"Strategi Samudra Biru kami nyauran ngareset pariwisata urang pikeun ngaidentipikasi sareng netepkeun kawijakan, sistem, protokol, sareng standar inovatif anu ngajamin sémah urang pangalaman anu langkung aman, aman, sareng lancar nalika ngawangun modél pariwisata nasional anu énggal dumasar kana portopolio anu béda. atraksi unik tur otentik jeung kagiatan, nu tarik beurat dina aset alam jeung budaya Jamaika urang, "ceuk Menteri Bartlett.

Anjeunna nganteurkeun pidato keynote nalika bubuka Jamaika ka-3 Pariwisata Kaséhatan & Kabugaran Konférénsi di Montego Bay Convention Center kamari. Acara ieu diayakeun ku Tourism Linkages Network (TLN), divisi Dana Peningkatan Pariwisata (TEF) sareng dijalankeun ti 18-19 Nopémber. Konperénsi éta dilaksanakeun dina téma: "Refresh, Reboot, Reawaken - The New World of Health and Wellness" sareng parantos ngahijikeun pamimpin dina industri pariwisata kaséhatan sareng kabugaran ti Jamaika sareng di sakumna dunya ngalangkungan sababaraha platform virtual.

Menteri Bartlett nyarios, dina jangka panjang, komponén penting tina Stratégi Samudra Biru nyaéta "pikeun nguatkeun sistem pikeun zoning pariwisata sareng téma supados ciri unik unggal daérah tujuan bakal dilestarikan sareng ditingkatkeun pikeun ngadukung daya tarik merek anu béda. .”

Anjeunna negeskeun yén diversifikasi produk pariwisata mangrupikeun jantung pamulihan industri tina pangaruh dahsyat tina pandémik COVID-19 sareng para wisatawan ayeuna museurkeun kana kaséhatan sareng karaharjaan sorangan sabab ogé milarian pamulihan tina galur méntal. kaliwat 20 bulan. Anjeunna ngusulkeun yén nalika jalma milarian tujuan anu nawiskeun aranjeunna kanyamanan sareng rélaxasi tina setrés, aya kabutuhan pikeun nyorong kaséhatan sareng kabugaran langkung sesah salaku salah sahiji titik gairah sareng ngawangun produk di sabudeureunana pikeun nyangking langkung seueur sémah anu rupa-rupa ka tujuan. .

Jeung ieu émut, Pariwisata Jamaika Menteri Bartlett nyatakeun pandangan yén Jamaika siap nyandak kauntungan tina pasar pariwisata kaséhatan sareng kabugaran global AS $ 4.5 triliun kalayan seueur aset alam.

"Pulo ieu tiasa digolongkeun salaku Taman Eden Karibia kalayan seueur pilihan bumbu sareng rempah-rempah, buah-buahan sareng sayuran, walungan sareng cinyusu sareng situs-situs terpesona di sisi nagara anu héjo sareng bentang-bentang anu berkelok-kelok. Aya ogé curug urang, pantai sareng spa urang anu nyumbang kana rasa kabugaran, ”saur Menteri Pariwisata.

Menteri Bartlett nyatakeun pariwisata kaséhatan sareng kabugaran mangrupikeun séktor anu dinamis kalayan téknik sareng produk anu dianggo salawasna mekar. Ku kituna anjeunna gumbira yén konférénsi éta nawiskeun wawasan kana parobihan anu lumangsung ngaliwatan presentasi praktis sareng diskusi panel ngeunaan daérah sapertos Tren sareng Wawasan Kabugaran Global; Kasehatan Mental; Dunya Anyar Spas; The New Wellness Traveler; Gizi sarta wellness; Kasempetan Investasi dina Industri Wellness anyar; Kabugaran sareng Musik, sareng Kabugaran di Komunitas.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment