Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta kasalametan kandaraan News Kawat Wisata

CMA CGM Grup meuli opat Airbus A350F Freighters anyar

CMA CGM Grup meuli opat Airbus A350F Freighters anyar.
CMA CGM Grup meuli opat Airbus A350F Freighters anyar.
Ditulis ku Harry Johnson

A350F dumasar kana pamimpin jarak jauh paling modéren di dunya, A350. Pesawat ieu ngagaduhan panto kargo dek utama anu ageung sareng panjang fuselage dioptimalkeun pikeun operasi kargo.

Nyitak Friendly, PDF & Email

CMA CGM Group sareng Airbus parantos nandatanganan Memorandum of Understanding (MoU) pikeun ngagaleuh opat pesawat angkutan barang A350F. Paréntah éta, anu tunduk kana finalisasi dina minggu anu bakal datang, bakal ngangkat total armada Airbus CMA CGM ka salapan pesawat, kalebet lima A330-200F.

Pesawat bakal dioperasikeun ku CMA CGM AIR CARGO, kagiatan kargo hawa nembe dibuka tina Grup CMA CGM.

"Kami reueus ngabagéakeun CMA CGM AIR CARGO dina grup operator pikeun A350F sareng kami sami-sami resep ngadukung pangwangunan strategis perusahaan ka hareup," saur Christian Scherer, Kapala Perwira Komersial Airbus sareng Kapala Airbus Internasional. "The A350F bakal cocog seamlessly kana armada pamawa urang aya Airbus angkutan barang. Hatur nuhun kana kerangka pesawat komposit sareng mesin téknologi pang anyarna, éta bakal ngahasilkeun efisiensi anu teu aya kalemahan dina hal pembakaran bahan bakar, ékonomi sareng émisi CO₂, nguatkeun pertumbuhan sustainable jangka panjang Grup. Scherer nambihan: "Ngagaduhan dukungan awal ku kakuatan kargo internasional sapertos Grup CMA CGM éta pisan gratifying. "

A350F dumasar kana pamimpin jarak jauh paling modéren di dunya, A350. Pesawat ieu ngagaduhan panto kargo dek utama anu ageung sareng panjang fuselage dioptimalkeun pikeun operasi kargo. Leuwih 70% tina airframe nu dijieunna tina bahan canggih hasilna 30t torek beurat take-off, ngahasilkeun hiji sahenteuna 20% ngaduruk suluh handap leuwih saingan pangdeukeutna na ayeuna. Kalawan kamampuhan payload 109t (+3t payload / 11% volume leuwih ti kompetisi na), anu A350F ngalayanan sakabéh pasar kargo (Express, kargo umum, kargo husus ...) jeung aya dina kategori angkutan barang badag hiji-hijina pesawat freighter generasi anyar siap pikeun standar émisi ICAO CO₂ 2027 ditingkatkeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment