Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos News Breaking Nigeria jelema Ngawangun deui tanggung jawab Warta Breaking Afrika Kidul piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Penerbangan Johannesburg ka Lagos dina South African Airways ayeuna

Penerbangan Johannesburg ka Lagos dina South African Airways ayeuna.
Penerbangan Johannesburg ka Lagos dina South African Airways ayeuna.
Ditulis ku Harry Johnson

Tujuan khusus ieu nyandak SAA janten salah sahiji pasar perjalanan panggedéna di Afrika sareng kami bungah yén kami tiasa deui neruskeun operasi, nyayogikeun tautan antara dua ékonomi panggedéna di Afrika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dimimitian tanggal 12 Désémber 2021, South African Airways (SAA) bakal nambihan rute kontinental penting sanés kana jaringanna kalayan penerbangan tilu kali saminggu ti
Johannesburg ka Lagos di Nigeria. SAA parantos ngalayang ka Nigeria salami 23 taun ka pengker sareng neraskeun deui jasa éta mangrupikeun tambahan wilujeng sumping pikeun jaringan ngembangna di buana Afrika.

"Tujuan khusus ieu nyandak SAA kana salah sahiji pasar perjalanan panggedéna di Afrika sareng kami bungah yén kami tiasa deui ngahanca operasi, nyayogikeun hubungan antara dua ékonomi panggedéna di Afrika," saur Thomas Kgokolo, CEO Interim South African Airways. The relaunch sahiji layanan antara Johannesburg sareng Lagos mangrupikeun bagian tina strategi pertumbuhan bertahap SAA, saatos neraskeun operasi pinuh dina bulan Séptémber dina rute domestik Afrika Kidul sareng Afrika régional.

"Niat kami nyaéta pikeun terus ngembangkeun jaringan rute kami didorong ku paménta panumpang sareng poténsi pendapatan. Kami terus-terusan ngevaluasi kasempetan di pasar lokal, régional sareng internasional, ”tambah Kgokolo.

Henteu ngan ukur anu anyar Johannesburg-Lagos route boga fungsi minangka link komérsial sarta ékonomi konci antara dua nagara tapi ogé bakal ngalayanan pasar pariwisata burgeoning di duanana nagara. SAA bakal neraskeun gawé bareng sareng Pariwisata Afrika Kidul pikeun ngamajukeun nagara di Nigeria kalayan harepan yén éta bakal ngahasilkeun langkung seueur sémah ayeuna yén larangan perjalanan pandémik internasional dirévisi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment