Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos jelema kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Hiji pilot tiwas, dua luka dina 'kacilakaan' dua jet

Hiji pilot tiwas, dua luka dina 'kacilakaan' dua jet
Jet latihan supersonik T-38C Talon di Pangkalan Angkatan Udara Laughlin
Ditulis ku Harry Johnson

Northrop T-38 mesin kembar mangrupikeun jet latihan supersonik munggaran di dunya, sareng parantos dilayanan sareng Angkatan Udara AS ti saprak 1959.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dua jet latihan supersonik T-38C Talon AS kalibet dina 'kacilakaan pesawat' di landasan Pangkalan Angkatan Udara Laughlin, lokasina deukeut Del Rio, Texas deukeut wates AS-Meksiko, sabudeureun 10am waktos lokal kiwari.

Numutkeun pernyataan ti Laughlin AFB, hiji pilot geus tiwas sarta dua lianna anu tatu salila runway 'mishap.'

Hiji pilot maot dina adegan. Anu sanésna dibawa ka Pusat Médis Daerah Val Verde di Del Rio, dirawat sareng dileupaskeun. Pilot katilu kalibet dina 'kacilakaan' dina kaayaan kritis, sarta diungsikeun ka Brooke Tentara Médis Center di San Antonio. Ngaran-ngaranna ditahan bari nungguan béwara ti barayana.

"Kaleungitan batur sapagawean luar biasa nyeri sareng éta kalayan ati anu beurat kuring ngucapkeun belasungkawa anu tulus," saur Kolonel Craig Prather, komandan Wing Pelatihan Terbang ka-47.

"Hati, pikiran, sareng doa urang sareng pilot urang aub dina kacilakaan ieu sareng kulawargana."

The twin-mesin Northrop T-38 nyaéta jet latihan supersonik munggaran di dunya, sarta geus di layanan jeung Angkatan Udara AS saprak 1959. Ieu dijadwalkeun pikeun ngagantian ku Boeing T-7 Red Hawk dimimitian dina 2023.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment