Awards Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi rapat wartos olahraga piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Divers Témbongkeun Minat Luhur di Bahama dina DEMA Show

Bahama ngadominasi DEMA Show taun ieu dina presentasi stan, pisibilitas sareng minat sareng ngarebut seueur Scuba Diving Magazine 2022 Readers Choice Awards. Anggota Tim Bahama kaasup, ti kénca ka katuhu: Deckery Johnson, BMOTIA; Nicholas Hikmah, BMOTIA; Eric Carey, Amanah Nasional Bahama; Nagreg Rolle, Diréktur Sr., Pasar nangtung, BMOTIA; David Benz, PADI Eksekutif & Wakil Présidén, Majalah Scuba Diving; Sanique Culmer, BMOTIA; Carmel Churchill, Déwan Wisata Grand Bahama; sarta Jeff Birch, Leutik Hope Bay Lodge. Poto kahadean tina BMOTIA.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Tembongkeun 45th Annual Diving Equipment & Marketing Association (DEMA) dijalankeun di Las Vegas Convention Center, sareng Kapuloan Bahama sakali deui narik perhatian para ahli beuleum, operator, média perdagangan sareng sémah sami. Acara éta, anu dijalankeun ti 16-19 Nopémber 2021, mangrupikeun acara dagang-hijina panggedéna di dunya pikeun perusahaan anu usaha dina nyilem scuba, olahraga cai laut sareng industri perjalanan petualangan / nyelam.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Partisipasi Bahama dina DEMA Show pinuh dikelompokeun ku Tim Vertical Markets of the Bahama Ministry of Tourism, Investments & Aviation (BMOTIA) pikeun kahiji kalina dina 30 taun partisipasi na. Mitra tujuan Tim kalebet: Dewan Promosi Bahama Out Islands, Dewan Pariwisata Grand Bahama Island, Amanah Nasional Bahama, Stuart Cove's Dive Bahama, Sendal Resort sareng Bahama Dive Ambassadors. Resorts Dunya Bimini, kanyamanan Suites Paradise Island, West Tungtung Watersports, Brendal urang beuleum Center, Bimini Big Game Club Resort & Marina jeung Neal Watson urang Bimini Scuba Center disadiakeun akomodasi jeung hadiah beuleum dina acara.

Padagang tujuan sareng Bahama Dive Ambassador anu nembe diangkat sibuk ngawalon patarosan ti peminat selam anu mampir ka stan sareng seminar Bahama. Ti kénca ka katuhu nyaéta: Carmel Churchill, Grand Bahama Tourist Board; Bahama beuleum Duta Morad Hassan jeung Jeannie Cinquegrana, sarta anggota tim nangtung BMOTIA Deckery Adang, Sanique Culmer jeung Nicholas Hikmah. Poto kahadean tina BMOTIA.

"Kapuloan Bahama lengkep ngadominasi acara taun ieu, "saur Greg Rolle, Diréktur Sr, Verticals Market, BMOTIA. "Pameran anu bersaing sareng panyilem sami-sami kagum ku presentasi stan kami."

"Aya Bahama 'éta paling impressive," ditambahkeun Bapak Rolle. "Sapanjang acara éta, kami dipuji pikeun tampilan profésional, menawan sareng lincah, nunjukkeun kahirupan laut anu beunghar sareng rupa-rupa dina témbok pidéo interaktif, dina spanduk bermerek ageung, dina jaminan anyar sareng lanté unik kana signage bermerek siling."

Seminar poean mimitian ti Konservasi Karang nepi ka nyilem di Bahama sareng Ngalaman Pertemuan Sato Besar Grand Bahama dilaksanakeun ku Bahama Boating Ambassadors sareng operator beuleum. Ti kénca ka katuhu nyaéta Aram Bethell, BMOTIA; Carmel Churchill, Déwan Wisata Grand Bahama; jeung Richard "Scuba Dick" Smith, Bahama beuleum Ambassadors. Poto kahadean tina BMOTIA.

Rolle nunjuk kaluar yén operator beuleum Bahama geus sibuk. Aranjeunna parantos tiasa ngalaksanakeun seueur kasempetan bisnis hiji-hiji sareng panyilem. Salaku tambahan, anggota tim Bahamas Verticals Market parantos tiasa nangkep sareng ngalegaan jangkauan kliénna, ngalangkungan program inovatif sareng interaktif, kalebet seminar beuleum sapopoé, pendaptaran giveaway, ngadaptar perjalanan beuleum sareng hubungan sareng Duta Beuleum Bahama.

Majalah Scuba Diving 2022 Readers Choice Awards namina Bahama salaku Tujuan Utama pikeun Sato Besar, tempat kadua dina Best Cave, Cavern and Grotto Diving sareng Best Wreck Diving, masing-masing, sareng Best Destination di Karibia pikeun: Best Overall Dive Destination, Best Value , Snorkeling pangalusna, Wall Diving pangalusna, Best Shore Diving, Best Beginner Diving, Best Advanced Diving, Fotografi pangalusna, Pangalusna Makro Kahirupan sarta Kaséhatan Best of Marine Kahirupan. Poto kahadean tina BMOTIA.

"Baham dikaruniai kaéndahan alam boh di darat sareng di jero laut. Sareng, ngan dinten ayeuna, Majalah Scuba Diving ngumumkeun Pemenang Penghargaan Pilihan Pembaca 2022 sareng sakali deui, Bahama dingaranan Top Destination for Big Animals, panghargaan anu kami parantos meunang, berturut-turut, ayeuna langkung ti 20 taun. Bahama ogé ngarebut tempat kadua dina Best Cave, Cavern sareng Grotto Diving sareng Best Wreck Diving, masing-masing. Sajaba ti éta, Bahama ieu ogé milih salah sahiji Tujuan Best di Karibia pikeun: Pangalusna Gemblengna Dive Tujuan, nilai pangalusna, Snorkeling pangalusna, Tembok Diving pangalusna, Best Shore Diving, Best Beginner Diving, Best Advanced Diving, Fotografi pangalusna, Pangalusna Marco Kahirupan sarta Kaséhatan Best of Marine Kahirupan, "Tukang Rolle menyimpulkan.

Sapanjang DEMA Show, para ahli selam sareng peminat mampir ka stan The Bahama pikeun ngalaksanakeun bisnis sareng padagang Bahama na. Poto kahadean tina BMOTIA.

Ngeunaan Kapuloan Bahama

Kapuloan Bahama boga tempat di panonpoé for everyone, ti Nassau jeung Paradise Island ka Grand Bahama, ka Kapuloan Abaco, Kapuloan Exuma, Harbour Island, Eleuthera, Bimini, Long Island jeung sajabana. Unggal pulo boga kapribadian jeung atraksi sorangan pikeun rupa-rupa gaya pakansi, kalawan sababaraha golf pangalusna di dunya, scuba diving, fishing, sailing, boating, kitu ogé balanja jeung dining. Tujuanana nawarkeun hiji getaway tropis gampang diakses, jeung dollar Bahama nyaeta on tara jeung dollar AS. Laksanakeun sadayana atanapi henteu ngalakukeun nanaon, ngan émut, Éta langkung saé di Bahama. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan paket perjalanan, kagiatan sareng akomodasi, nelepon 1-800-Bahama atanapi didatangan bahamas.com. Néangan The Bahama on web on Facebook, Twitter jeung YouTube.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment