Megatkeun Berita Perjalanan wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Tembakan ditembak di Bandara Internasional Atlanta

Jalma nyalindung
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Ieu mangrupikeun dinten anu sibuk pisan dina pamariksaan kaamanan TSA di Bandara Internasional Hartsfield-Jackson Atlanta dina dinten Saptu sateuacan minggu perjalanan pangsibukna di AS - Thanksgiving. Parantos ngarékam jumlah wisatawan anu angkat pikeun liburan. TSA ngalaporkeun kamari éta parantos nyaring langkung ti 2.2 juta wisatawan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Tembakan bedil nyababkeun huru-hara di pos pamariksaan kaamanan utama. Pidéo dina média sosial nunjukkeun jalma-jalma ngagolér di lantai, pakean sareng barang-barang pribadi anu sumebar di bumi. Sababaraha panumpang diungsikeun, sareng aya anu ditinggalkeun nangtung dina tarmac sareng kantongna.

Tétéla éta mangrupa ngurangan kahaja tina firearm a, lain shooting aktip. Taya tatu dilaporkeun.

Bandara Internasional Hartsfield-Jackson Atlanta tweeted. "Teu aya bahaya pikeun panumpang atanapi karyawan."

Departemen Pulisi Atlanta digawé pikeun nangtukeun kaayaan sabudeureun kajadian.

Saatosna, penerbangan angkat aya di handapeun gerbang sareng ngalaman telat sahandapeun 15 menit, sedengkeun penerbangan dugi ka telat anu sami, saur Administrasi Penerbangan Federal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment