Parade Natal janten acara korban masal di Waukesha, Wisconsin


Waukesha Kapolsek nyebutkeun leuwih ti 20 urang tatu dina Waukesha Parade Natal di Wisconsin nalika hiji SUV nyebrang ngaliwatan riungan pamilon parade.

Laporan nyatakeun yén SUV éta ngagaduhan 3 jalma dina mobil, nyababkeun sababaraha jam saatosna pesen tempat panyumputan darurat 911 sabalikna muncul dina telepon sélulér sadayana. Alesanana teu dipikanyaho ayeuna.

Waukesha mangrupikeun kota di sareng korsi kabupaten Waukesha County, Wisconsin, Amérika Serikat. Éta mangrupikeun bagian tina daérah métropolitan Milwaukee. Populasina aya 70,718 dina sénsus taun 2010. Kota ieu padeukeut jeung Désa Waukesha.

Waukesha dikenal salaku daérah anu konservatif sareng ngagaduhan tingkat kajahatan anu rendah. "Éta jalma anu saé", saurang saksi ngajelaskeun jalma-jalma Waukesha.

Sapertos anu katingal dina cuplikan anu disayogikeun ku pamilon, SUV éta gancang-gancang tanpa lirén. Mobil ngaliwat penghalang jalan anu ditutup ku rambu plastik.

A perwira pulisi tétéla ditembak ngaliwatan jandéla SUVs.

Kajadian éta parantos dinyatakeun salaku kajadian korban Massa.

Unggal ambulan di kota Wisconsin dijajah nyandak anu luka ka rumah sakit. Rumah sakit ti kota-kota sanés bergegas ka Waukesha pikeun ngabantosan.

Numutkeun laporan panganyarna, teu aya gunfire ti SUV, sarta eta teu bisa dikonfirmasi naha kajadian ieu kacilakaan atawa serangan ngahaja.

Sababaraha laporan nyoba ngawangun sambungan antara kasus pangadilan nonjol di kota caket dieu.

Laporan anu henteu dikonfirmasi nyarioskeun seueur korban jiwa. Pulisi nyatakeun kendaraanna diamankeun sareng aranjeunna milarian jalma anu dipikaresep.

Nyitak Friendly, PDF & Email
, ,

2 responses to “Christmas Parade becomes a mass casualty event in Waukesha, Wisconsin”

  1. هل انت بحاجة الى قرض؟ القروض التجارية؟ قرض شخصي؟ هل الائتمان الخاص بك سيئ؟ نحن جاهزون لنقدم لك القرض والتمويل الذي تحتاجه بفائدة 3٪ …
    يرجى ملاحظة ما يلي: الحد الأدنى لمبلغ القرض لدينا هو 5000 دولار أمريكي ، والقروض مجانية 100٪ (مخاطر).

    [email dijaga]
    Whatsapp +91 84898 10716

    ن مستشار مالي ونقدم المساعدة المالية للأعمال التجارية

  2. مرحبا, أنا سعيد جدا الآن لأنني حصلت اليوم على مبلغ قرضي بقيمة 60.000 دولار من هذه الشركة الجيدة بعد أن حاولت عدة شركات أخرى ولكن دون جدوى هنا رأيت إعلانات شركة Joan Keuangan وقررت تجربتها واتبعت جميع التعليمات. وهنا أنا سعيد اليوم ، يمكنك أيضًا الاتصال بهم إذا كنت بحاجة إلى قرض سريع ، فاتصل بهم الآن عبر هذ الآن عبر هذا اللك[email dijaga]) atanapi whatsapp: +919144909366

    شكرا

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.