Holland America Line deui dina bisnis


Pikeun miéling kasempetan éta, Holland America Line ngayakeun upacara motong pita di terminal pikeun muka embarkasi, sareng anggota tim ngabagéakeun sémah kalayan ngageberan bandéra nalika naék kapal. Nieuw Statendam balayar dina rancana perjalanan Karibia barat tujuh dinten anu bakal nganjang ka Nassau, Bahama; Ocho Rios jeung Port Royal, Jamaika; sareng Half Moon Cay, pulo pribadi Holland America Line di Bahama. 

Nieuw Statendam bakal méakkeun ti Nopémber ngaliwatan April di Karibia on cruises mimitian ti tujuh nepi ka 11 poé, kabéh roundtrip ti Fort Lauderdale urang Port Everglades. Sémah anu milari liburan anu langkung panjang tiasa naek kapal Pelayaran Kolektor - itineraries gabungan deui-deui anu nawiskeun eksplorasi anu langkung jero ngalangkungan langkung ti hiji bagian daérah. 

Unggal pesiar Karibia kalebet telepon di Half Moon Cay, pulo Bahama swasta anu meunang pangajén Holland America Line. sanctuary quaint Ieu geus robah jadi tempat kaulinan tropis pikeun sémah pesiar sarta fitur pantai bodas-pasir; dua-carita villas na cabanas swasta; tempat makan nikmat kawas Lobster Shack; taman cai barudak; sarta rupa-rupa tur fun-kaeusi pikeun pencinta alam, travelers Dongeng tur penjelajah. 

Holland America Line parantos homeporting ti Port Everglades ti taun 1990-an. Sacara operasional, unggal kunjungan kapal nyumbang $ 364,000 langsung ka ékonomi lokal dina nyayogikeun (bahan bakar, kadaharan, kembang, tuning piano, suplai, jsb.), pajeg palabuhan sareng belanja. Holland America Line tiasa dianggo sareng ampir 100 padagang Florida Selatan anu nyayogikeun perusahaan sareng kapalna barang sareng jasa. 

Sapanjang taun, Holland America Line parantos aktip aub sareng langkung ti 30 organisasi nirlaba di Florida Kidul ngalangkungan masihan, tuang siang kapal, sareng sumbangan pelayaran, kalebet Seafarers' House, Henderson Behavioral Health, Coast Guard Women's Leadership Initiative, Symphony of the Americas, The Opera Society sareng seueur deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.