Menteri: Unggal Jerman bakal divaksinasi, kapok atanapi maot

Menteri: Unggal Jerman bakal divaksinasi, kapok atanapi maot
Menteri Kaséhatan Jerman Jens Spah

Menteri Kaséhatan Jerman Jens Spahn, dinten ayeuna, ngadesek sadayana pikeun divaksinasi, tapi tetep skeptis ngeunaan ngawajibkeun nembak. Menteri nyatakeun yén kekebalan gerombolan bakal dihontal, sareng "henteu aya vaksinasi wajib anu bakal ngarobih gelombang ieu" inféksi. 

Numutkeun ka menteri, sadayana di nagara éta bakal diimunisasi atanapi tunduk kana coronavirus dina sasih bulan.

"Panginten dina ahir usum tiris ieu, sapertos anu sering disarioskeun sacara sinis, lumayan seueur sadayana di Jerman bakal divaksinasi, diubaran atanapi maot," saur Spahn.

Spahn ngadamel koméntarna salaku sababaraha politisi anu unggul, kalebet ti Kanselir Angela Merkel anu kaluar. Serikat Démokratik Kristen (CDU), parantos nyauran mandat vaksin pikeun sakumna warga di tengah naékna inféksi COVID-19.

Mentri-Présidén Bavaria Markus Soeder ceuk dina Jumaah tingkat inféksi-inféksi tujuh poé geus "nembak ngaliwatan hateupna" diantara unvaccinated.

"Kuring yakin yén tungtungna, urang moal ngurilingan kawajiban vaksinasi umum," saurna.

Argumen anu sami nembé dianggo pamimpin Éropa sanés, Perdana Menteri Hungaria Viktor Orban. Nyarios ka radio Kossuth dina dinten Jumaah, anjeunna nyerang anti-vaxxers, nunjukkeun aranjeunna ancaman sareng nyarios "bakal sadar yén aranjeunna bakal divaksinasi atanapi maot."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ku Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

comment 1

  1. 1. The "vaksinasi" teu masihan anjeun kekebalan sarta kaciri ngan panungtungan 6 bulan.
    2. Éta mangrupikeun fenomena anu kasohor sateuacan covid-19 sareng katampi yén éta lumangsung sareng vaksin covid-19 yén vaksin anu henteu masihan kekebalan nyorong virus pikeun mutasi kana bentuk anu langkung virulen.
    3. Ku kituna éta vaksinasi anu nyababkeun pandémik sanés anu henteu divaksinasi.
    4. Ayeuna ogé jelas ditetepkeun yén ngajaga tingkat getih 50 nanogram per mililiter vitamin D ampir bakal ngaleungitkeun kamungkinan panyakit serius atanapi maot tina covid-19.
    5. Kami henteu acan terang naon efek samping tina vaksin. Tapi jelas yén jalma-jalma parantos maot ti aranjeunna sareng sigana langkung seueur ti anu urang sadar sareng yén jalma-jalma ngalaman épék kaséhatan anu gering ti aranjeunna.
    6. Ieu sadayana tiasa ditampi upami teu aya alternatif anu murah sareng aman.
    Alternatipna ieu vitamin D. Anu kedah dilakukeun ku média sareng otoritas kaséhatan masarakat nyaéta negeskeun kabutuhan sadayana pikeun ningkatkeun tingkat vitamin D. Sareng ieu hartosna nyandak 4,000 dugi ka 10,000 IU per dinten.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.