Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

Air Canada nambihan kapasitas tambahan kana Vancouver

Air Canada nambihan kapasitas tambahan kana Vancouver
Air Canada nambihan kapasitas tambahan kana Vancouver
Ditulis ku Harry Johnson

Air Canada nambihan 586 ton kapasitas kargo, ngagambarkeun 3,223 méter kubik pikeun ngadukung ranté pasokan ékonomi SM sareng kabutuhan komunitasna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Air Canada ngumumkeun dinten ayeuna yén éta parantos ningkat sacara signifikan kapasitas kargo asup sareng kaluar Vancouver antara 21 sareng 30 Nopémber ti hub na di Toronto, Montréal sareng Calgary sabab tiasa dianggo pikeun mastikeun yén ranté suplai ékonomi penting aya hubunganana. British Columbia dijaga saatos dampak banjir minggu kamari. Dina total, Air Canada nambihan 586 ton kapasitas kargo, ngagambarkeun 3,223 méter kubik pikeun ngadukung ranté pasokan ékonomi SM sareng kabutuhan komunitasna. Kapasitas tambahan sarimbag beuratna sakitar 860 uncal dewasa.

"Ranté pasokan ékonomi penting pisan, sareng ngabantosan ngadukung angkutan barang-barang ka luar sareng ka luar British Columbia, kami geus ngaronjat kapasitas ka hub YVR kami ku ngagunakeun kalenturan tina Air KanadaArmada pikeun ngajadwalkeun deui 28 penerbangan panumpang tina pesawat awak sempit pikeun dioperasikeun ku pesawat Boeing 787 Dreamliners, Boeing 777, sareng pesawat Airbus A330-300. Parobihan ieu bakal ngamungkinkeun tambahan 282 ton barang pikeun dipindahkeun ka sakuliah nagara dina penerbangan panumpang anu dijadwalkeun kami, ”saur Jason Berry, Wakil Présidén, Cargo, di Air Canada.

Salaku tambahan, Air Canada Cargo bakal ngoperasikeun 13 penerbangan sadaya-kargo tambahan antara hub kargo Toronto, Montréal sareng Calgary kami sareng YVR nganggo pesawat widebody, nyayogikeun kirang langkung 304 ton kapasitas tambahan. Pesawat ieu bakal ngabantosan mindahkeun surat sareng barang rusak sapertos kadaharan laut, ogé suku cadang otomotif sareng barang-barang industri sanés, ”pungkas Pak Berry.

Hawa Kanada ogé gawé bareng pasangan régional na Jazz Aviation nyadiakeun kapasitas kargo régional tambahan ku samentara ngarobah hiji Air Canada Express De Havilland dash 8-400 tina konfigurasi panumpang normal na kana konfigurasi freighter husus. Ieu Dash 8-400 Sederhana Paket Freighter dioperasikeun ku Jazz bisa mawa total 18,000 lbs. (8,165 kg) kargo sarta bakal deployed pikeun ngangkut barang kritis, kitu ogé konsumen jeung barang industri jeung bakal di layanan mimiti minggu ieu.

Minggu kamari, nalika dampak banjir anu dahsyat janten katingali, Air Kanada gancang nambahan kapasitas kana jaringan Air Canada Cargo ku ngagantikeun pesawat widebody gedé dina 14 penerbangan panumpang ka Vancouver.

Salian kapasitas kargo tambahan, Air Kanada ogé geus ngaronjat jumlah korsi sadia pikeun konsumén di Kelowna jeung Kamloops saprak Nopémber 17, nambahkeun kira 1,500 korsi kana duanana komunitas ku ngamangpaatkeun pesawat gedé dina ruteu. Ieu ngamungkinkeun jalma-jalma anu kapangaruhan ku panutupan jalan raya pikeun ngapung sareng kaluar ti bandara ieu, sareng ngalangkungan kapasitas kargo pesawat panumpang ieu, ogé diidinan pikeun ngangkut suplai médis darurat ka daérah ieu.

Air Canada terus ngawas kaayaan di British Columbia raket pisan sareng bakal nyaluyukeun jadwal panumpang sareng kargo sasuai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment