Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Cina urang Hawaii: Sanya mangrupakeun selebritis online anyar konsumsi pariwisata

Cina urang Hawaii: Sanya mangrupakeun selebritis online anyar konsumsi pariwisata
Cina urang Hawaii: Sanya mangrupakeun selebritis online anyar konsumsi pariwisata
Ditulis ku Harry Johnson

Sanya, kota wisata kawentar, ayana di kiduleun Hainan, geus nyieun usaha hébat pikeun ngawangun hiji kota patokan of International Tourism Consumption Center ku cara nyokot kasempetan pangwangunan China urang Hainan Free Trade Port Zone jeung puseur konsumsi pariwisata internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Anyar-anyar ieu, dina daptar "100 Kota Top di China's Tide Economy 2021", diterbitkeun babarengan ku média domestik, think tank sareng organisasi jasa Internét, Sanya, anu ngagaduhan reputasi "Hawaii of China", éta deui dina daptar sareng ranking 34th diantara 337 kota di Cina, nurutkeun Departemen Publisitas Komite Municipal BPC Sanya.

Di Cina, beuki loba kota anu nyieun unik "Online Selebriti" labél. Pangurus kota henteu ngan ukur nunjukkeun kapribadian kota ka masarakat ngalangkungan panas internét, vitalitas kota, kahirupan ayeuna, pangwangunan industri, tapi ogé ngadamel perencanaan kota, nyiptakeun gambar kota sareng merangsang vitalitas ékonomi kota sareng daérah sakurilingna.

anyar, Sanya, Kota wisata kawentar, ayana di kiduleun Hainan, geus nyieun usaha hébat pikeun ngawangun hiji kota patokan of International Tourism Consumption Center ku cara nyokot kasempetan pangwangunan Cina urang Hainan Zona Pelabuhan Perdagangan Bebas sareng pusat konsumsi pariwisata internasional. Di sagigireun na pangalusna-dipikawanoh pikeun wisata balanja tugas-bebas, Sanya, haneut tur beueus sapanjang taun, geus jadi tempat populér pikeun wisatawan jeung olahraga laut metot, méwah high-end hotél enclave sarta loba acara olahraga well-dipikawanoh sarta kagiatan musik. Utamana dina pangaruh pandémik COVID-19, wisatawan Cina, henteu tiasa angkat ka luar negeri, nganggap Sanya salaku pengganti anu unggul.

Sanya Administrasi Kabudayaan sareng Pariwisata Kotamadya nyatakeun yén Sanya bakal terus-terusan ngarobihkeun mode manajemén pariwisata di hareup, museurkeun kana pamekaran langkung ti 10 bentuk pariwisata anyar sapertos wisata pesiar, wisata yacht, pariwisata kaséhatan, pariwisata pendidikan internasional, pariwisata olahraga, tinggi- tungtung paméran pariwisata, pikeun enrich sistem produk wisata luang libur jeung narik leuwih wisatawan global.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment