Austria Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hak Asasi manusa wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Warta Slowakia Slowakia piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Slowakia ngiringan Austria kana konci pinuh ku COVID-19

Slowakia ngiringan Austria kana konci pinuh ku COVID-19
Perdana Mentri Slovakia Eduard Heger
Ditulis ku Harry Johnson

Heger: Ieu tuang ékonomi, kaséhatan masarakat sareng kahirupan masarakat. Upami urang henteu hoyong ngalaman kasangsaraan ieu mangtaun-taun, urang jelas kedah ditangtayungan ku vaksin.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kantor Perdana Menteri Slowakia Eduard Heger ngumumkeun dinten ayeuna yén pamaréntahanana sacara serius ngarencanakeun lockdown pinuh, dina usaha pikeun ngeureunkeun lonjakan jumlah inféksi coronavirus anyar di nagara éta.

Numutkeun ka Heger, lockdown pinuh saminggu, sami sareng anu diwanohkeun di tatangga Austria, geus diusulkeun ku Kamentrian Kaséhatan, sarta kantor na "intensif" tempo ide.

Pamadegan ahli bakal janten konci pikeun nyandak kaputusan dina dinten-dinten anu bakal datang, tambah Heger.

Sateuacanna Senén, Heger nyarios yén anjeunna ogé milih vaksinasi wajib pikeun jalma langkung ti 50 taun, tapi saurna anjeunna bakal nuturkeun pituduh para ahli di dieu ogé. 

"Kuring yakin dinten ayeuna yén teu aya deui jalan sanés tibatan vaksin upami urang henteu hoyong gelombang-gelombang sareng lockdowns," saurna.

"Ieu tuang ékonomi, kaséhatan masarakat sareng kahirupan masarakat. Upami urang henteu hoyong ngalaman kasangsaraan ieu mangtaun-taun, urang jelas kedah ditangtayungan ku vaksin. 

Slowakia parantos ngalarang jalma anu teu divaksinasi tina bar sareng pub sareng maréntahkeun réstoran pikeun ngagantungkeun sadaya jasa tuangeun di bumi salaku bagian tina sakumpulan ukuran anu sapuk minggu kamari.

Bieu 45% tina SlowakiaPopulasi divaksinasi ngalawan virus COVID-19 - salah sahiji tingkat panghandapna di Éropa.

Tatangga Austria Lebetkeun konci nasional 10 dinten anu mangaruhan sadayana warga dina Senén nalika kasus virus naék, sareng Canselor Alexander Schallenberg hapunten ka warga anu divaksinasi pikeun nyandak "léngkah drastis." 

Angela Merkel Jérman ogé ngingetkeun urang Jérman yén ukuran Covid-19 ayeuna henteu cekap sareng yén Jérman nyanghareupan "kaayaan anu dramatis pisan" nalika usum tiris.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment