Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Jamaika Ayeuna Nyetel Tempat Wisata dina Pariwisata Gastronomi

Pariwisata Jamaika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett nyebutkeun Kamentrian na bakal ngadegkeun koridor Pariwisata Gastronomi di sababaraha wewengkon di Kingston pikeun ngungkit panawaran wisata kuliner Jamaika sarta bolster posisi Kingston salaku tujuan wisata utama.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bartlett ngadamel pengumuman éta nalika peluncuran Dapur sareng Minuman Jamaika di Progressive Plaza, ayana di sapanjang Jalan Barbican, Kingston.

"Kami hoyong ngadegkeun Koridor Pariwisata Gastronomi. Kami parantos ningali koridor ti Tangkal Half Way ka Papine. Geus kami boga leuwih ti saratus réstoran sapanjang koridor éta, sarta di tengah eta sadayana nyaeta Gastronomi Center of Kingston, Devon House. Janten urang bakal damel babarengan pikeun ngawangun inisiatif ieu. Jaringan Linkages, dipimpin ku Carolyn McDonald-Riley, bakal ningali kumaha urang tiasa ngajantenkeun éta, ”saur Menteri Bartlett.

Menteri nambahan yén koridor ieu ogé bakal kaasup New Kingston, nu boga sababaraha eateries, réstoran jeung hotél, utamana sapanjang Knutsford Boulevard.

"Kami henteu tiasa nyingkahan New Kingston dina diskusi ieu. Knutsford Boulevard ngawakilan dirina dina hal ieu, sarta eta teu bisa dibantah. Janten, urang kedah ningali sanés ngan ukur koridor dina rasa éta, tapi dina cara anu sami, urang gaduh langkung ti hiji Koridor Ketahanan Pariwisata. di Jamaica. Nya kitu, urang tiasa ningali langkung ti hiji koridor pariwisata gastronomi di Kingston, ”jelas Menteri.

Koridor wisata gastronomi ti Knutsford Boulevard bakal diteruskeun sapanjang Jalan Trafalgar, nuju ka Devon House, teras ka Lady Musgrave Road pikeun ngarangkum hotél sareng réstoran di daérah éta.

"Urang bakal mastikeun yén Kingston lumangsung salaku kota wisata mega - kalawan dahareun, raramean, olahraga jeung pangaweruh salaku puseur banding na,"Sa Bartlett.

nu Jamaica Dapur Pangan sareng Inuman mangrupikeun inisiatif kuliner pang anyarna di Jamaika. Éta mangrupikeun anu munggaran di pulo sareng gaduh pasar gourmet, konter mixology, dapur studio anu dilengkepan sareng dek hiburan. Éta ogé bakal janten tempat pikeun Festival Pangan sareng Minuman Jamaika taunan kalayan pementasan taun ieu - JFDF2021 'In D'Kitchen' - nawiskeun 24 acara kuliner salami 12 dinten.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment