Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Guatemala megatkeun News wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata

Penerbangan ti Guatemala City ka Mérida dina TAG Airlines ayeuna

Hiber ti Guatemala City ka Mérida dina TAG Airlines ayeuna
Hiber ti Guatemala City ka Mérida dina TAG Airlines ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Penerbangan langsung bakal ngamimitian operasi dina kuartal kahiji 2022 kalayan opat frékuénsi mingguan sareng tingkat kalapa anu pikaresepeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina kerangka édisi ka-45 Tianguis Turístico México 2021, perusahaan Guatemalan TAG Airlines ngumumkeun rute udara énggalna anu bakal nyambungkeun. Guatemala City kalawan Mérida, Yucatán, dina penerbangan langsung anu bakal ngamimitian operasi dina kuartal kahiji 2022 kalawan opat frékuénsi mingguan jeung ongkos kalapa pikaresepeun.

"Kami ngahargaan kapercayaan ti otoritas nagara Yucatán, sareng TAG Airlines ngagaduhan tujuan pikeun maju dina nguatkeun konektipitas hawa sareng sadaya nagara bagian anu ngawangun wilayah Maya Dunya, sareng Yucatán, tanpa ragu, strategis. tujuanana, ”saur Julio Gamero, CEO TAG Airlines.

Di perusahaan Marcela Toriello, Présidén Déwan Direksi TAG Airlines, Gamero ngadawuh: "Ayeuna urang bakal ngesahkeun komitmen tag Airlines 'pikeun promosi ngembangkeun industri penerbangan jeung pariwisata, nu dua mesin penting pikeun pertumbuhan ékonomi kota urang, bari thanking walikota Renan Barrera pikeun peran na salaku fasilitator anyar ieu. jalur.”

Gubernur Nagara Yucatán, Mauricio Vila, sohor mimiti upcoming operasi tina TAG Airlines dina kaayaan, sarta ngomong yén karya gabungan bakal hasil dina Yucatán sarta Guatemala lakukeun ogé.

Anjeunna negeskeun yén jalur udara anyar ieu bakal nyumbang kana nguatkeun hubungan persatuan antara dua bangsa, ogé pangwangunan ékonomi daérah Maya Dunya.

Pikeun bagianna, walikota Mérida, Renan Barrera Concha, nyatakeun yén datangna TAG Airlines di ibukota Yucatecan mangrupikeun salah sahiji warta anu saé anu diperkirakeun sektor, khususna dina kerangka Tianguis Turístico Mérida 2021. Anjeunna nyarios yén hawa. konektipitas undoubtedly bakal nyorong ngembangkeun pariwisata sarta bisnis.

Yucatán nawarkeun luang jeung bisnis traveler atraksi penting, diantara nu kota kosmopolitan of Merida, zona arkéologis Chichen Itza (dianggap salah sahiji keajaiban dunya), Valladolid, Izamal, sajaba kabeungharan budaya, alam jeung gastronomic hébat na. . Samentara éta, Guatemala, salaku jantung dunya Maya, nawarkeun rupa-rupa atraksi budaya jeung komérsial, sarta ngagambarkeun gateway utama ka wewengkon Amérika Tengah.

TAG Airlines mangrupikeun perusahaan Guatemalan 100 persen anu salami 50 taun parantos ngajaga komitmen teguh kana konektipitas sareng pamekaran hawa.

Ayeuna ngoperasikeun 27 penerbangan sadinten di Guatemala, Honduras, El Salvador, Belize sareng Mexico, kalayan armada modern langkung ti 20 pesawat.

TAG Airlines nembé ngamimitian operasi di Mexico, kalayan rute udara ngahubungkeun Kota Guatemala sareng Cancun sareng Tapachula, ogé rute antara Cancun sareng kota Flores, di daérah Petén.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment