Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

seni Asian ignites pasar global

Ditulis ku Harry Johnson

Jam 20:00 tanggal 18 Nopémber, salinan Édisi Terbatas Seni Digital Terpadu (IDA) tina Potrét Detil Walungan sareng Pagunungan ku Fu Baoshi (1: 1) dipasihan lelang ku Rongbaozhai Cina, anu gaduh sajarah 350 taun sareng imah dianggo ti opat peradaban kuna. IDA dikaluarkeun ngaliwatan IP.PUB, afiliasi tina Seud Technology. Lelang ieu diayakeun ku pangguna EASTIP dina OpenSea, platform dagang seni digital panggedéna di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Jam 20:00 tanggal 18 Nopémber, salinan Édisi Terbatas Seni Digital Terpadu (IDA) tina Potrét Detil Walungan sareng Pagunungan ku Fu Baoshi (1: 1) dipasihan lelang ku Rongbaozhai Cina, anu gaduh sajarah 350 taun sareng imah dianggo ti opat peradaban kuna. IDA dikaluarkeun ngaliwatan IP.PUB, afiliasi tina Seud Technology. Lelang ieu diayakeun ku pangguna EASTIP dina OpenSea, platform dagang seni digital panggedéna di dunya.

Versi IDA tina Potrét Detil Walungan sareng Pagunungan ngagambarkeun lukisan lanskap anu luar biasa, anu sikat sareng ngawarnaan dina gaya tradisional Cina, tapi komposisi sareng kolokasi warna ngarujuk kana lukisan minyak Kulon. Nilai artistikna anu luhur nyababkeun perang panawaran dina lelang OpenSea, sareng lukisan sanésna Fu Baoshi dijual CNY 187 juta dina lelang Juni 2017.

Saatos dua jam panawaran sengit, IDA # 800002 # 00001, Detailed Potrét Walungan jeung Pagunungan ieu tungtungna dimeunangkeun ku pamaké, pikeun harga USD $13785.53. Ieu kahiji kalina sapotong seni tradisional Cina diasupkeun kana pasar global dina kombinasi kalayan téhnologi blockchain, sarta nyadiakeun cara anyar pikeun dunya ningali seni Oriental, sarta ngadangu sora Cina.

IDA diterbitkeun dina sistem pendaptaran ngaran nyata dina ramatloka IP.PUB, dumasar kana Wenchang Chain tina BSN Open Consortium Blockchain, nu conforms kana peraturan Cina. Ngaliwatan pamisahan koleksi seni fisik tina sertipikat kapamilikan digital, unggal kredensial kapamilikan digital IDA sareng aliran prosés tiasa dilacak sacara jelas sareng dikonfirmasi sacara akurat.

Nalika sertipikat kapamilikan digital IDA dijual sacara global, aranjeunna ditransfer ti Wenchang ka Ethereum ngalangkungan téknologi cross-chain IRIS Hub (aka IRISnet). Ethereum teras numbu ka OpenSea sareng bursa global sanés anu tiasa ngadukung sarat patuh yurisdiksi hukum anu béda. Ieu nyayogikeun pasar global kalayan seni Oriental anu dipercaya anu ramah-pangaturan, kalayan asal-usul anu tiasa dilacak.

EASTIP ogé bakal ngagunakeun OpenSea pikeun ngaluncurkeun IDA pikeun karya seni Oriental anu terkenal, sapertos Lukisan Serangga Daun Pattra Qi Baishi sareng Lagu Nelayan Li Keran di Clear River. Tetep katala pikeun ningali naha karya-karya anu penting sacara budaya ieu tina salah sahiji tina opat peradaban kuno bakal bersinar ku warna anyar saatos integrasi téknologi NFT sareng IDA!

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment