Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Piala GT Makau disponsoran ku Sands Cina Judul

Ditulis ku Harry Johnson

Sands China Ltd éta sponsor judul Sands China Macau GT Cup sabtu minggu ieu, nu ngabagéakeun pembalap mobil balap ti sakuliah dunya pikeun bersaing dina signature acara balap mobil kota, Grand Prix Makau.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Sands China Ltd éta sponsor judul Sands China Macau GT Cup sabtu minggu ieu, nu ngabagéakeun pembalap mobil balap ti sakuliah dunya pikeun bersaing dina signature acara balap mobil kota, Grand Prix Makau.

Sands Cina urang sponsor lomba mangrupa bagian tina rojongan kontinyu parusahaan ngembangkeun olahraga sarta wisata olahraga di Makau, promosi pariwisata + prakarsa pamaréntah Makau. Éta ogé pikeun ngadukung dedikasi pamaréntah pikeun ngayakeun Grand Prix Makau ka-68 sanaos tangtangan pandémik anu terus-terusan, dina usaha nyuntik énergi anu langkung positip ka masarakat ngalangkungan acara kota anu ikonik.

Eksekutif manajemén Sands China Ltd sareng anggota tim dipimpin ku presiden perusahaan Dr Wilfred Wong pikeun ningali mobil-mobil anu dipasang logo Sands China dina grid awal sareng ngahadiran upacara presentasi hadiah saatos balapan Minggu.

Supir anu ngawakilan Macao, Hong Kong, sareng daratan bersaing dina Sands China Macau GT Cup, balap dina mobil balap top-end ti Lamborghini, Aston Martin, Mercedes, Porsche, Audi, sareng BMW.

Sands China ngaharepkeun balapan tiasa janten jalan pikeun ngadukung para peminat olahraga lokal sareng ngadorong kasempetan pertukaran pikeun ngabantosan ningkatkeun daya saing internasional.

Sands China Ltd gaduh sajarah anu panjang pikeun ngadukung pamekaran acara olahraga di Makau. Pausahaan geus disponsoran, hosted, atawa diayakeun sababaraha acara olahraga leuwih taun, kaasup dina baskét, maén bal, golf, tinju, ngajalankeun sarta loba batur. Sands China sering ngagunakeun kasempetan anu disayogikeun ku kompetisi sareng kaulinan paméran ieu pikeun ngayakeun acara bantu sapertos klinik nonoman sareng acara anu difokuskeun komunitas pikeun langkung jauh sareng komunitas sareng maksimalkeun pangaruh positip acara ka kota. Pausahaan henteu goyah dina ngadukung acara olahraga di Macao, sanaos kasusah anu ditimbulkeun ku lingkungan pandémik.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment