Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

47 Flights dina Hiji Poé pikeun Montego Bay

Proyék Transformasi Masif Datang pikeun kota Resort Montego Bay
Montego Bay, Jamaika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, geus ngabagéakeun hiji acara ngaronjatna kapercayaan ku travelers internasional di Jamaika salaku tujuan pakansi aman. "Kami ningali minat anu langkung ageung ieu ditarjamahkeun kana paningkatan persinggahan sareng dinten Saptu kamari ningali datangna 47 penerbangan sareng langkung ti 6,900 sémah," saur Menteri Bartlett.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeunna nyatakeun yén saprak dibuka deui wates Jamaika pikeun perjalanan internasional dina Juni 2020, "ieu mangrupikeun jumlah pangunjung anu paling luhur dugi ka Bandara Internasional Sangster dina dinten-dinten sadinten ti saprak COVID-19 ngancurkeun industri pariwisata di dunya sareng penerbangan internasional grounded."

Menteri Bartlett nyatakeun yén maskapai parantos nunjukkeun minat renewed dina ngalayang ka Jamaika sareng minggu kamari, saatos Pamaréntah ngangkat sababaraha larangan anu aya hubunganana sareng COVID pikeun sémah, jumlahna naék sacara stabil.

"Kami henteu acan kana usum tinggi tradisional tapi aya kahayang ku para wisatawan pikeun ngajauhan lingkungan anu terbatas dina 18 sasih katukang sareng kanyataan yén Jamaika henteu kaleungitan daya tarikna, kami ningali pesenan naék ka luhur dina sambutan. tarif,” ceuk menteri pariwisata.

Ngeunaan maskapai, gateways anyar ka Jamaika keur ditambahkeun kana sabak aya. Ti mimiti Nopémber, Jamaika ngabagéakeun Frontier Airlines basis Amérika Serikat (AS), anu ngamimitian penerbangan ti Atlanta, Georgia, sareng Orlando, Florida; Eurowings Discover kaluar ti Frankfurt, Jérman; jasa anyar American Airlines 'kaluar Philadelphia; sarta balikna Air Transat kaluar Kanada.

Samentara éta, Diréktur Pariwisata Daérah di Badan Pariwisata Jamaika (JTB), Odette Dyer nyatakeun aya minat anu ningkat di antara agén perjalanan. ngeunaan JamaikaKasiapan urang dina hudang COVID-19. "Kami ngagaduhan sababaraha grup familiarization ageung minggu kamari, pas sareng sababaraha kagiatan di pulo, kalebet Jamaica Invitational Pro-Am di Montego Bay, ku kituna aranjeunna tiasa angkat terang yén kami parantos siap," saur anjeunna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment