Bélgia Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Perdana Menteri Perancis dikarantina saatos nguji positip pikeun COVID-19

Perdana Menteri Perancis dikarantina saatos nguji positip pikeun COVID-19
Perdana Mentri Perancis Jean Castex
Ditulis ku Harry Johnson

Jean Castex, anu divaksinasi pinuh, bakal dikarantina salami 10 dinten tapi bakal terus damel.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Perdana Menteri Perancis, Jean Castex, diuji positip pikeun COVID-19 dina Senén wengi, kantorna dikonfirmasi.

Castex, anu divaksinasi pinuh, bakal dikarantina salami 10 dinten tapi teras damel, saur kantorna dina hiji pernyataan.

Castex parantos nguji positip pikeun coronavirus saatos balik ti perjalanan resmi ka Bélgia.

Perdana Menteri tina Perancis mendakan putrina anu umurna 11 taun parantos nguji positip pikeun coronavirus nalika anjeunna balik ti Brussel, dimana anjeunna pendak sareng Perdana Menteri Bélgia Alexander De Croo jeung menteri lianna.

Lima menteri Belgia, kalebet Perdana Mentri De Croo, parantos karantina diri salaku pancegahan saatos pengumuman Castex, sareng bakal diuji dinten Rebo, saur juru bicara pamaréntah. 

Castex, 56 taun, henteu acan layak pikeun vaksin booster Présidén Perancis Emmanuel Macron parantos naroskeun salaku alternatif pikeun lockdowns sapanjang jalur anu dilaksanakeun ku Austria sareng Jérman pikeun ngaréspon kana naékna kasus COVID-19 di buana.

Perancis ayeuna nawiskeun boosters ngan pikeun anu umurna 65 sareng langkung lami, sanaos badan penaséhat ngadesek manjangkeunana ka saha waé anu langkung ti 40.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment