Nangtukeun Relevansi dina Dunya Perjalanan Anyar


"Naha agénsi perjalanan masih relevan énjing?" Patarosan ieu dijawab ku Présidén Fiavet-Confcommercio, Ivana Jelinic, dipilih diantara speaker Travel Hashtag on November 16 di Bleisure di Milan.

Acara fokus kana iinditan, jejaring, sareng komunikasi sareng ditujukeun pikeun ngajalajah visi séktor sareng rencana anu mungkin. Éta nyayogikeun pamimpin opini pariwisata anu sanggup ningali masa depan kalayan partisipasi manajer maskapai, portal wéb, operator wisata, redaksi, sareng jaringan sosial anu ngabéréskeun masalah sapertos kelestarian, digital, komunikasi, sareng tujuan branding.

"Agénsi perjalanan henteu tiasa mundur sareng pandémik. Aranjeunna kaleungitan 90% tina omzetna dina henteuna produk, sareng ayeuna, kalayan sababaraha dibuka deui, tungtungna urang tiasa gaduh sudut pandang anu alit, tapi urang peryogi wisatawan, patarosan anu nyata, ”saur Ivana Jelinic dina pidato na.

Présidén tina Fiavet-Confcommercio yakin yén agénsi bakal ngalaman fase anyar, diajar hirup sareng COVID. Saur anjeunna: "Bakal aya pilihan anu penting, sapertos biasana lumangsung dina waktos parobihan jaman, sareng lembaga anu bakal tetep pasti bakal saluyu sareng inovasi, kalayan konsultasi ngaliwatan alat digital, kalayan tawaran pribadi anu khusus pisan, sareng a campuran produk anu jadi beuki loba dibuktikeun dina pasar antara bisnis jeung luang, antara olahraga jeung wellness, antara alam jeung kadaharan, antara tujuan hébat sarta wewengkon unexplored.

Anu mimiti, kumaha ogé, séktor éta kedah diwangun deui anu kaleungitan 120 juta padamelan sareng 2% tina PDB global dina dua taun ieu (data UNWTO).

Visi Fiavet-Confcommercio ayeuna bakal ditujukeun kana misi ka Émirat Arab sareng Travel Hashtag. Dinten ayeuna, 22 Nopémber, Présidén Jelinic, sareng pamangku kapentingan anu sanés dina acara perjalanan, pendak sareng wawakil pariwisata Émirat di Menara Conrad Etihad di Abu Dhabi, ngabagi sudut pandang pariwisata kalayan fokus kana Expo Dubai.

The iinditan konferensi-acara diwenangkeun Fiavet-Confcommercio ngamekarkeun sambungan internasional berharga jeung professional jeung média industri. Dina misi sareng Fiavet-Confcommercio di Uni Émirat Arab, ogé ENIT, éta wawakil Dinas Kebudayaan sareng Pariwisata Abu Dhabi, Etihad Airways, sareng Expo 2020 Dubai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

One response to “Addressing Relevancy in a New World of Travel”

  1. مرحبا, أنا سعيد جدا الآن لأنني حصلت اليوم على مبلغ قرضي بقيمة 60.000 دولار من هذه الشركة الجيدة بعد أن حاولت عدة شركات أخرى ولكن دون جدوى هنا رأيت إعلانات شركة Joan Keuangan وقررت تجربتها واتبعت جميع التعليمات. وهنا أنا سعيد اليوم ، يمكنك أيضًا الاتصال بهم إذا كنت بحاجة إلى قرض سريع ، فاتصل بهم الآن عبر هذ الآن عبر هذا اللك[email dijaga]) atanapi whatsapp: +919144909366

    شكرا

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.