Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Platform Digital Anyar pikeun Kompetisi Miss Universe

Ditulis ku jelema nu nyunting

ImpactWay, platform média sosial, ngumumkeun gawé bareng sareng Organisasi Miss Universe pikeun ngadukung Kompetisi MISS UNIVERSE ka-70, ditayangkeun langsung di sakumna dunya dina 12 Désémber 2021, jam 7 wengi EST ti Eilat, Israél.

Nyitak Friendly, PDF & Email

ImpactWayv mangrupikeun alternatif pikeun platform jejaring sosial utama. Ieu beroperasi salaku jenis ékosistem digital sagemblengna anyar, fokus kana alus sosial jeung ngamungkinkeun pamaké - jalma, usaha, sarta nonprofits - pangaruh, kalibet dina, sarta babagi dampak sosial dina skala global.

Aplikasi ImpactWayv disetél pikeun ngadukung interaktivitas dampak sosial sadunya sareng papacangan pikeun komunitas global kontestan Miss Universe ti ampir 80 nagara, sareng fans, pengikut, sareng pemirsa di sakumna dunya, ngahontal ampir satengah milyar pemirsa.

Salaku bagian tina Kompetisi MISS UNIVERSE ka-70, ImpactWayv ogé ngayakeun tangtangan diantara sadaya delegasi pikeun nyiptakeun paling "Dampak" dina aplikasi ImpactWayv diantara fans sareng pengikutna. Dampak mangrupikeun métrik keterlibatan sosial proprietary anyar ImpactWayv, ngukur kasadaran anu dihasilkeun sareng tindakan anu diideuan ku kagiatan dina platform.

Tantangan ImpactWayv dibuka pikeun unggal kontestan sareng dijalankeun terus-terusan dugi ka 11 Désémber 2021. Tien Juara tangtangan, anu ditangtukeun ku jumlah Pangaruh anu paling ageung sareng kréatipitas sadayana, bakal diumumkeun salami siaran langsung sareng bakal nampi sumbangan ku ImpactWayv ka amal tina pilihan kontestan urang. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment