Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Penangkapan Jantung: Ningkatkeun Tingkat Salamet

Ditulis ku jelema nu nyunting

Di Singapura, 1 tina 3 penderita serangan jantung tiasa ngalaman kajadian jantung anu berulang. Sanajan rehabilitasi cardiac mangrupa pondasi pencegahan sekundér, ngan 6% nepi ka 15% pasien layak kiwari hadir program rehabilitasi cardiac.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Yayasan Philips sareng lembaga jasa sosial Yayasan Jantung Singapura (SHF) dinten ngumumkeun kerjasama pikeun ningkatkeun hasil kajadian cardiac di komunitas ku cara ningkatkeun aksés ka kasehatan anu berkualitas. Program salami sataun pikeun ngabiayaan "SHF - Philips Foundation Heart Wellness Center" anu nembe dingaranan "Pusat Kabugaran Jantung Yayasan Philips" tujuanana pikeun ngirangan tingkat mortalitas kajadian cardiac sahenteuna sahenteuna 50% (dibandingkeun sareng pasien anu henteu ilubiung) sareng nurunkeun résiko individu ka rumah sakit. readmission ku 25%.          

The SHF - Philips Foundation Heart Wellness Center, anu program rehabilitasi sarta operasi bakal dibiayaan ku Philips Foundation dina taun datang, bakal tackle masalah ieu sarta ngajalankeun partisipasi luhur dina program rehabilitasi ku sangkan aksés di jantung masarakat.

SHF - Philips Foundation Heart Wellness Center mangrupikeun salah sahiji tina tilu pusat anu dijalankeun ku SHF anu nyayogikeun jasa rehabilitasi jantung anu disubsidi pisan. Lokasina di Fortune Center (190 Middle Road), SHF - Philips Foundation Heart Wellness Center merenah pikeun penderita cardiac jeung individu di-resiko ngakses parabot perawatan diperlukeun tur professional kaséhatan pikeun ngajaga kaséhatan jantung maranéhanana. Di pusatna, individu bakal ngajalanan Program Kabugaran Jantung, program rehabilitasi jantung Fase 3 sareng 4 anu terstruktur, dimana para profesional kasehatan multidisiplin SHF bakal nyayogikeun bimbingan dina kelas latihan anu cocog, konseling nutrisi, sareng pendidikan ngeunaan kabiasaan séhat jantung saumur hirup - sadayana anu penting pikeun hasil pasien anu optimal. SHF ngadukung kira-kira 2,500 jalma di tilu pusatna, dimana 675 aya di Fortune Center.

Penyediaan program rehabilitasi cardiac diaksés di Fortune Center téh hususna penting dina ngaronjatkeun aksés miara demografi manula, anu mindeng kirang mobile sarta leuwih rentan ka incidences cardiac sekundér. Pembiayaan ku Philips Foundation ogé bakal ngabantosan biaya rehab jantung rendah pikeun anggota pikeun ngirangan sababaraha halangan ayeuna anu ngabatesan aksés ka perawatan sareng ngabantosan aranjeunna taat kana program rehabilitasi.

Atikan jeung instilling kapercayaan pikeun aksi ogé aspék penting tina partnership ieu. The Lancet Public Health mendakan yén sauntuyan intervensi kaséhatan masarakat di Singapura sacara kumulatif ningkatkeun kamungkinan resusitasi kardiopulmoner (CPR) ku jalma-jalma nalika panangkepan jantung di luar rumah sakit (OHCA) ampir dalapan kali lipat, sareng tingkat kasalametan langkung ti dua kali lipat, negeskeun pentingna interventions misalna pikeun ngaronjatkeun hasil OHCA.

partnership Ieu ogé bakal ningali 20 Lokalisasi di Singapura dilengkepan defibrillators éksternal otomatis (Philips HeartStart AEDs) jeung 500 individu dilatih dina CPR + AED leuwih sataun pikeun ngawangun komunitas siap tur tahan banting anu hadé dilengkepan pikeun nungkulan kajadian cardiac.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment