Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan wartos jelema tanggung jawab piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

2022 Kota Paling Berehan di AS

2022 Kota Paling Berehan di AS
2022 Kota Paling Berehan di AS
Ditulis ku Harry Johnson

Tim baseball sanes hiji-hijina hal suci di Kota Kembar. Minneapolis jeung St Paul, Minnesota, sabenerna embody harti "tatangga".

Nyitak Friendly, PDF & Email

Nalika urang nuju usum masihan - hatur nuhun sareng ngabantosan jalma anu peryogi - seueur urang damel sareng nampi langkung seueur, tapi pandémik terus ngajantenkeun kahirupan jutaan urang Amerika.

Nyatana, "ampir 20 juta sawawa cicing di rumah tangga anu teu cekap tuang" sareng "12 juta panyewa sawawa teu nyéwa," numutkeun Pusat Anggaran sareng Prioritas Kabijakan.

Untungna, seueur urang Amerika anu naék ngabantosan anu peryogi.

Tapi naon Kota Paling Berehan 2022?

Analis ngabandingkeun 130 kota panggedéna di Amérika Serikat dina 13 indikator konci paripolah philanthropic, tina sedekah amal ka tingkat sukarelawan dugi ka jumlah bank dahareun - bahkan jumlah individu anu ngarobih aranjeunna. Perpustakaan Gratis Saeutik kana kotak babagi dahareun pikeun tatanggana lapar.

Tempo 20 kota ngahontal deepest kana hate jeung kantong maranéhanana di handap.

2022 Kota Paling Berehan

pangkatparasaan
1Minneapolis, Bungbulang
2Seattle, WA
3Portland, OR
4New York, NY
5Baltimore, MD
6Washington, DC
7St Paul, Bungbulang
8Indianapolis, IN
9Vancouver, WA
10Chicago, Il
pangkatparasaan
11Boston, MA
12St. Louis, MO
13Denver, CO
14Milwaukee, WI
15Cincinnati, OH
16Salt Lake Kota, UT
17San Fransisco, CA
18Houston, TX
19Detroit, MI
20Tacoma, WA

Sorotan sareng Sorotan:

Kembar anu paling henteu pamrih: Tim baseball sanes hiji-hijina hal suci di Kota Kembar. Minneapolis jeung St Paul, Minnesota, sabenerna embody harti "tatangga". Minneapolis landed di tempat kahiji duanana sakabéh sarta dina kategori Generosity Individual, bari St Paul réngsé teu jauh balik di tempat katujuh.

Henteu ngan ukur warga kota ieu anu paling masihan waktosna (duanana No. 1 pikeun tingkat sukarelawan), tapi aranjeunna ogé mastikeun pikeun ngalayanan anggota komunitas anu lapar sareng tuangeun panas. Minneapolis rengking No.. 6 sarta St Paul No.. 8 di dapur sup. Aranjeunna ogé rengking No. 3 sareng No. 13, masing-masing, dina ngabagi lokasi kotak anu didamel ku warga lokal pikeun tatanggana anu teu aman nalika pandémik.

Mister Rogers bakal gaduh dinten anu saé di lingkungan ieu.

Kota gedé, kabutuhan gedé:

Kota-kota anu langkung ageung umumna langkung saé dina réngking tibatan kota-kota anu langkung alit sareng sedeng. 

Éta sabab kota-kota gedé condong museurkeun kana maksimalkeun dampak koléktifna langkung ti kontribusi individuna. Kanyataanna, tilu kota panggedéna di Amérika, New York, Chicago, sareng Los Angeles dina urutan éta, ngadominasi métrik Generosity Komunitas urang. Houston, San Fransisco, jeung Washington, DC, ogé ditempatkeun dina luhureun 10 kategori ieu. 

Kalayan ningkatna kateusaruaan ékonomi, kota-kota gedé ieu nunjukkeun yén kamurahan condong bertunas di tempat anu paling diperyogikeun.

Florida Falls ku Wayside:

Florida dikirim opat kota ka handap kami 10, kaasup Hialeah di tempat panungtungan sakabéh. Jacksonville (No. 45) jeung Orlando (No. 58) mangrupa hiji-hijina dua kota Sunshine Propinsi rengat satengah luhur. 

Dina kategori Generosity Individual, sababaraha kota Florida dihijikeun pikeun tempat panungtungan dina opat kaluar genep metrics na ngan bieu kabur tempat panungtungan dina dua lianna. Prestasina dina Generosity Komunitas ogé henteu langkung saé. Jumlah panyumputan sato mangrupikeun hiji-hijina métrik tina tujuh total dimana kota Florida henteu rengking di handap 10 atanapi dasi pikeun tempat terakhir.

Upami anjeun parantos ngalaman waktos susah, entong angkat ka seueur kota Sunshine State milarian bantosan - tapi yakin yén réréncangan opat suku anjeun bakal mendakan bumi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment