| Asosiasi News Bélgia Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Rapat Berita Industri rapat wartos Warta Breaking UK Amérika Serikat megatkeun News

Bélgia, AS, Inggris: Ayeuna nagara-nagara luhur pikeun Asosiasi sareng Rapat

UIA

Taun 2021 Union of International Associations ngalaksanakeun survey skala ageung kasalapan ngeunaan masalah anu disanghareupan ku organisasi sareng asosiasi internasional nalika ngayakeun rapat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Survey éta ku UIA dirancang pikeun mantuan sakabéh kalibet dina prosés pangatur rapat internasional pikeun meunangkeun rasa parobahan dina taun sarta tantangan lingkungan ayeuna.

Kuesioner ditawarkeun dina basa Inggris, Perancis, sareng Spanyol sareng diwangun ku patarosan enya/henteu sareng pilihan ganda.
Survei 2021 nuturkeun survey anu dilakukeun atas nama Anggota Mitra UIA taun 1985, 1993, 2002, 2009, 2013, 2015, 2018, sareng 2020. Patarosan parantos disaluyukeun kana waktos sareng taun ieu fokus kana masalah anu disababkeun ku pandémik.

UIA bakal ngulang survey ieu dina 2022 pikeun terus ngukur sareng profil dampak pandémik dina asosiasi sareng kagiatan rapatna.

Kasang Tukang Umum

Jumlah badan aktif ayeuna dina Buku Taunan: 43165
Tina sababaraha bentuk kagiatan rapat: 27465
Sumber: Yearbook of International Organizations
Sajumlah rapat dina Kalénder Kongrés Internasional:

dilaksanakeun dina 2021 (nepi ka ayeuna): 665
dilaksanakeun di 2020: 7295
dilaksanakeun di 2019: 13753
dilaksanakeun di 2018: 12933
dilaksanakeun di 2017: 12956
dilaksanakeun di 2016: 13404
dilaksanakeun di 2015: 13222

Kalénder Kongrés Internasional Online
Jumlah éntri anyar anu diciptakeun ku éditor dina Buku Taunan Organisasi Internasional:

Tabél di handap daptar 50 nagara paling luhur dimana organisasi kantor pusatna sareng ngayakeun rapat.

Nagara-nagara anu paling penting ngagaduhan kantor asosiasi.

  1. Bélgia
  2. AS
  3. UK
  4. Jérman
  5. Perancis
  6. Swiss
  7. Walanda
  8. Itali
  9. Spanyol
  10. Austria
  11. Kanada
  12. Australia
  13. Jepang
  14. Swédia
  15. Koréa Rep
  16. Dénmark
  17. Argentina
  18. Afrika Kidul
  19. Singapura
  20. Méksiko
  21. Norwégia
  22. Finlandia
  23. India
  24. Malaysia
  25. Mesir
  26. Cina
  27. Brazil
  28. Hong Kong
  29. Kenya
  30. Rusia
  31. Thailand
  32. Yunani
  33. Filipina
  34. Portugal
  35. Uruguay
  36. Irlandia
  37. Colombia
  38. Céko Rep
  39. Hungaria
  40. Nigeria
  41. Chili
  42. Taiwan
  43. Luxembourg
  44. Uni Émirat Arab
  45. Peru
  46. kalkun
  47. Polandia
  48. Selandia Baru
  49. Israél
  50. Libanon
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment