palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Perjalanan Syukur Diperkirakeun Naék kana 20 Juta Panumpang

Nyiapkeun pikeun perjalanan sukur
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Administrasi Kaamanan Transportasi Amérika Serikat (TSA) nyaring jumlah panumpang pangluhurna dina sadinten minggu kamari saprak pandémik dimimitian. Aranjeunna ngarepkeun période perjalanan sukur anu sibuk pisan, anu dianggap ti 19 Nopémber dugi ka 28 Nopémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Tsa ngalaporkeun yén aranjeunna cekap cekap pikeun nanganan 20 juta panumpang anu diantisipasi anu bakal ngaliwat titik pamariksaan kaamanan salami periode perjalanan anu ditangtukeun. Dinten perjalanan pangluhurna dina sajarah TSA nyaéta dinten Minggu saatos Thanksgiving di 2019 sateuacan pandémik. Dina mangsa éta 2.9 juta panumpang disaring ku Staf TSA.

The ilaharna poé pangsibukna tina perjalanan sukur nyaéta Salasa jeung Rebo saméméh sukur dina Kemis jeung Minggu sanggeus sukur.

Administrator TSA David Pekoske nyarios: "Kami ngarepkeun yén perjalanan tiasa caket pisan sareng tingkat pra-pandémik liburan ieu, sareng kami didamel sareng disiapkeun pikeun wisatawan liburan. Kami parantos nyebarkeun téknologi anu ningkatkeun kamampuan deteksi sareng ngirangan kontak fisik, sareng sami pentingna yén panumpang disiapkeun ku tip perjalanan pikeun pangalaman pamariksaan anu paling éfisién. Kalayan tingkat vaksinasi sacara umum ningkat sacara nasional sareng kapercayaan anu langkung ageung dina perjalanan anu séhat, bakal langkung seueur jalma anu iinditan janten rencana payun, tetep waspada sareng ngalaksanakeun kahadean.

"Kuring nyarankeun yén wisatawan nengetan pituduh anu disayogikeun ku patugas TSA di tempat pamariksaan. Éta bisa jadi ngarahkeun anjeun ka garis pondok atawa guiding anjeun sabudeureun batur anu gerak lalaunan. Sareng aranjeunna tiasa masihan anjeun sababaraha naséhat anu bakal ngirangan kamungkinan anjeun peryogi pat-down.

TSA nyarankeun wisatawan masihan waktos tambahan pikeun perjalanan liburan sareng sumping langkung awal ti biasana. Aranjeunna nyadiakeun tips ieu ogé:

Nganggo topéng

Wisatawan, tanaga TSA, sareng padamel penerbangan sanésna diwajibkeun ngagem topéng sakumaha anu ditunjuk ku amanat topéng féderal. Saha waé anu aya di bandara, beus sareng stasion karéta api, dina pesawat panumpang, angkutan umum, karéta api panumpang, sareng beus di jalan anu beroperasi dina rute anu dijadwalkeun kedah ngagem topéng. Upami wisatawan henteu nyandak topéng, petugas TSA bakal nawiskeun topéng ka jalma éta di tempat pamariksaan.

Pék pinter

Nyiapkeun kaamanan nalika ngabungkus sareng mastikeun yén teu aya barang anu dilarang dina koper. Nyaho pangan mana anu kedah lebet kana kantong anu dipariksa. Kuah, saos cranberry, anggur, jam, jeung preserves sadayana kedah lebet kana kantong dipariksa, sabab henteu padet. Upami anjeun tiasa ngabahekeun, menyemprot, nyebarkeun, ngompa atanapi tuang, maka éta henteu padet sareng kedah dibungkus dina kantong anu dipariksa. Sapertos biasa, panumpang tiasa nyandak katuangan padet sapertos kueh sareng barang-barang anu dipanggang ngaliwatan pos-pos pamariksaan.

Teu kunanaon mawa hand sanitizer. TSA ayeuna ngijinkeun wisatawan mawa hiji wadah sanitizer leungeun cair nepi ka 12 ons per panumpang dina kantong mawa-on nepi ka bewara salajengna. Panumpang tiasa ngaharepkeun sadaya wadah anu langkung ageung 3.4 ons kedah disaring nyalira, anu bakal nambihan sababaraha waktos pikeun pangalaman pamariksaan. Wisatawan ogé diidinan mawa tisu alkohol atawa tisu antibaktéri dina bagasi, dipariksa, atawa duanana.

Asupkeun atawa renew kaanggotaan TSA PreCheck® Anjeun

Individu anu nampi TSA PreCheck lima taun ka pengker ayeuna tiasa nga-renew kaanggotaanna online kalayan diskon. Jalma anu henteu ngagaduhan TSA PreCheck kedah ngadaptar ayeuna pikeun kéngingkeun kauntungan TSA PreCheck, sayogi di langkung ti 200 bandara AS. Travelers enrolled dina program traveler dipercaya, kawas TSA PreCheck, teu kudu nyabut sapatu, laptop, cairan, belts jeung jaket lampu. Kaanggotaan TSA PreCheck langkung berharga ayeuna tibatan sateuacanna kusabab éta ngirangan titik kontak nalika pandémik sareng nempatkeun wisatawan dina jalur kaamanan anu langkung seueur wisatawan sareng langkung gancang, anu nyorong jarak sosial. Pikeun milarian program pangumbara anu dipercaya anu paling cocog sareng kabutuhan perjalanan anjeun, paké alat ngabandingkeun perjalanan anu dipercaya DHS.

Nyuhunkeun dukungan panumpang

Wisatawan atanapi kulawarga panumpang anu cacad sareng/atawa kaayaan médis tiasa nelepon ka TSA Cares helpline gratis di 855-787-2227 sahenteuna 72 jam sateuacan ngapung sareng patarosan ngeunaan kabijakan saringan, prosedur sareng pikeun milarian naon anu bakal diarepkeun di pos pamariksaan kaamanan. TSA Cares ogé ngatur bantuan di pos pamariksaan.

Jawab patarosan anjeun sateuacan angkat ka bandara

Tanya TSA. Wisatawan tiasa nampi bantosan sacara real waktos ku ngirimkeun patarosan sareng koméntarna ka @AskTSA dina Twitter atanapi Facebook Messenger. Wisatawan ogé tiasa ngahontal Pusat Kontak Tsa di 866-289-9673. Staf sadia ti 8 am nepi ka 11 pm on weekdays jeung 9 am ka 8 pm dina weekends / libur; sarta layanan otomatis sadia 24 jam beurang, tujuh poe saminggu.

Pastikeun anjeun gaduh ID anu leres

Sateuacan angkat ka bandara, wisatawan kedah mastikeun yén aranjeunna gaduh idéntifikasi anu tiasa ditampi. Verifikasi idéntitas mangrupikeun léngkah penting dina prosés saringan kaamanan.

Tetep sadar

Salaku panginget, kasadaran masarakat mangrupikeun konci pikeun ngadukung usaha kaamanan TSA. Wisatawan didorong pikeun ngalaporkeun kagiatan anu curiga, sareng émut: Upami Anjeun Ningali Sesuatu, Ucapkeun Sesuatu™.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment