Airlines palabuan udara Berita Breaking Australia hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Berita Koréa Kidul piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Australia dibuka deui pikeun sémah Koréa Kidul anu divaksinasi pinuh

Australia dibuka deui pikeun sémah Koréa Kidul anu divaksinasi pinuh
Australia dibuka deui pikeun sémah Koréa Kidul anu divaksinasi pinuh
Ditulis ku Harry Johnson

Australia muka deui watesna pikeun perjalanan bébas karantina pikeun warga Koréa Kidul anu divaksinasi pinuh ti 1 Désémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pariwisata Australia bungah a welcoming deui travelers ti Koréa Kidul ka Australia, saatos pengumuman dinten ayeuna yén Australia muka deui watesna pikeun perjalanan bébas karantina pikeun warga Koréa Kidul anu divaksinasi pinuh ti 1 Désémber.

Pengumuman mangrupa bagian tina AustraliaPembukaan deui bertahap pikeun perjalanan internasional sareng ngawangun dina susunan perjalanan gratis karantina sareng Singapura, anu mimiti dilaksanakeun dina 21 Nopémber.

"Pengumuman dinten ieu ngamungkinkeun para wisatawan anu divaksinasi pinuh ti Koréa Kidul Pikeun ngarambat ka Australia ti 1 Désémber mangrupikeun léngkah anu pikaresepeun sareng penting pikeun ngawangun deui kunjungan internasional ti pasar pariwisata konci ieu, ”saur Diréktur Pariwisata Australia Phillipa Harrison.

"Australia geus lila popultujuan outbound ar pikeun travelers ti Koréa Kidul, kalawan 280,000 iinditan ka nagara urang pre-COVID, sarta kami bener bungah nu urang bakal boga kasempetan pikeun ngabagéakeun datang ti pasar perjalanan penting ieu sakali deui.

"Kalayan dibuka deui perjalanan ti Koréa Kidul, Pariwisata Australia enggal bakal ngamimitian kagiatan pamasaran khusus pikeun ngadesek para wisatawan pikeun sumping sareng nikmati sagala pangalaman pariwisata anu luar biasa anu ngantosan aranjeunna di Australia," saur Ibu Harrison.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment