Déwan Pariwisata Afrika Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah wartos jelema Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna WTN

Prediksi Pemilihan UNWTO Anyar Dileupaskeun ku WTN

logo unsto
Organisasi Pariwisata Dunya
Ditulis ku Dmytro Makarov

Delegasi ti 113 nagara diperkirakeun bakal milih dina Majelis Umum UNWTO di Madrid ti 30 Nopémber-3 Désémber. eTurboNews ayeuna gaduh prediksi dikaluarkeun ku World Tourism Network. A count on sabaraha nagara bakal milih jeung sabaraha ngalawan reconfirmation of Sekretaris Jenderal dibahas dina artikel ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Majelis Umum Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) parantos siap diluncurkeun di Madrid ti 30 Nopémber - 3 Désémber.

Item agenda anu paling diantisipasi nyaéta sora rahasia pikeun dédéngéan konfirmasi Zurab Pololikashvili pikeun istilah sanés.

Kadua Sekretaris Jenderal UNWTO sateuacana sareng puluhan pamimpin Pariwisata Dunia ayeuna sareng sateuacana ngadesek delegasi pikeun milih NO dina sidang konfirmasi rusiah.

Ieu dijelaskeun dina runtuyan hurup kabuka ku urut pajabat luhur UNWTO, Kampanye Kasopanan dina Pemilu ku Jaringan Pariwisata Dunya, sarta ku Kosta Rika requesting a sora rusiah pikeun dédéngéan konfirmasi ieu.

Kaputusan ieu ayeuna aya di tangan para utusan anu ngahadiran Majelis Umum minggu payun.

Numutkeun kana prediksi Jaringan Pariwisata Dunia anu nembé dikaluarkeun, prospek konfirmasi ulang pikeun pamilihan Sékretaris Jéndral nangtung sapertos kieu dina 23 Nopémber.

  • 7 nagara diperkirakeun mastikeun Zurab dina pamilihan rahasia
  • 43 nagara diperkirakeun NOT mastikeun Zurab dina pamilihan rusiah
  • 63 nagara masih undecided ngeunaan kumaha carana milih dina pamilihan rusiah

2/3 tina sora diperlukeun pikeun mastikeun.

Upami teu aya konfirmasi, pamilu énggal sareng calon énggal bakal datang. Prosedur pastina dipedar ku eTurboNews dina tulisan ieu:

Upami anjeun anggota World Tourism Network, klik di dieu pikeun a daptar delegasi UNWTO dina Majelis Umum anu bakal datang di Madrid 2021;

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Leave a Comment